Veranda’s: de verrijking van je huis en tuin

inmiddels begonnen en de zomer staat voor de deur. Oftewel, de periode om weer heerlijk te genieten van al het moois rondom je huis. Genieten van het prachtige buitenleven en ’s avonds de prachtige zonsondergang aanschouwen. Allemaal ondenkbaar wanneer je geen veranda hebt. Een veranda zorgt er namelijk voor dat je beschut kunt genieten van al het mooie dat het buitenleven te bieden heeft. Komt er toch een buitje? Dan zit je heerlijk droog. En met een heater kom je ook gemakkelijk de avond door wanneer het iets frisser begint te worden. Een veranda is een verrijking van je huis en tuin. Wil jij perfect voorbereid zijn op de mooie tijd die komen gaat? Dan is een veranda van Weerts Advies waar jij naar op zoek bent.

Jouw nieuwe leefruimte

Home is where your heart is zong Elvis Presley ooit, en dat is eigenlijk ook hoe het is. Thuis is de plek waar je het meest geniet. Je eigen leefruimte waar jij je het meest comfortabel voelt. Een veranda geeft je meer leefruimte én bied je een plek waar je heerlijk kunt genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft. Wat te denken van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon, ’s middags heerlijk buiten zitten en toch beschermt zijn tegen de scherpe zon. Of ’s avonds heerlijk genieten van die prachtige zonsondergang. Een veranda geeft het je allemaal!

Hoe kies je een veranda?

Maar nu vraag jij jezelf af: ‘welke veranda’s zijn er allemaal en voor welk type moet ik nu kiezen?’ Bij Weerts Advies heb je de keuze tussen aluminium veranda’s, houten veranda’s, aluminium tuinkamers en houten tuinkamers. Voor welk type overkapping je moet kiezen hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je situatie. Wil je graag een open veranda en is hout helemaal je ding? Dan is een douglas overkapping/veranda echt wat voor jou. Geef je de voorkeur aan een meer afgesloten ruimte met glazen schuifwanden, dan is de aluminium tuinkamer een goede optie. Ongeacht je situatie, Weerts Advies levert voor iedere tuin een passende oplossing.

Kunnen veranda’s op maat gemaakt worden?

Jazeker! Elke veranda kan op maat gemaakt worden. Laat je hier altijd wel bij adviseren door een professional. Hij/zij zal je wensen met je doornemen en kijken naar oplossingen.  Ons werk is pas geslaagd wanneer wij jou hebben voorzien van een leefruimte die perfect bij jou en je huis past. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw nieuwe veranda. Zo bepaal jij zelf hoe jouw ideale leefplek eruit gaat zien.

Hoe ziet mijn ideale veranda eruit?

Heb je nog geen idee hoe jouw veranda eruit moet zien of wat voor jou het meest ideaal is? Volkomen begrijpelijk, want de opties zijn ongekend. Wij zijn er om jou hierbij te helpen. Wij zeggen altijd: ‘stel jezelf eens de vraag: wat vind ik belangrijk bij de aankoop van mijn veranda? Wil ik volledig droog zitten wanneer er een flinke bui overwaait of wil ik ook in de koudere periodes gedurende het jaar heerlijk kunnen genieten van mijn extra leefruimte?’ In het eerste geval is een aluminium veranda een goede oplossing. Wil je je kerstdiner in je tuin houden, dan is de aluminium tuinkamer de perfecte oplossing. Een gezellige heater erbij in plaats kaarsjes en je kunt gedurende je kerstdiner genieten van het uitzicht van buiten.

Met een screen of een glazen schuifwand zit je altijd uit de wind

De veranda’s van Weerts staan bekend om hun geweldige afwerking. Bij de aluminium varianten is er veel mogelijk qua design en andere mogelijkheden. Zo hebben wij ook de perfecte oplossing voor bescherming tegen wind. Om de kwaliteit te kunnen garanderen maken wij geen gebruik van windschermen voor veranda’s. Wij bieden kwalitatief hogere en meer duurzame opties. Zo kun je kiezen voor screens of voor luxe glazen schuifwanden. Je creëert daarmee je ideale leefruimte, zonder last te hebben van ook maar een zuchtje wind. Heerlijk toch, wanneer het buiten stormt en je toch comfortabel in je ‘tuin’ kunt zitten…

Zelf monteren of uitbesteden?

Je hebt je ideale veranda gevonden en nu sta je voor het volgende dilemma: zelf monteren of het laten monteren? Met ons team van bekwame vakmensen zorgen wij ervoor dat het monteren van jouw project een zorgeloze ervaring wordt. Wij bezorgen én monteren op locatie op het moment dat jou het beste uitkomt.

Hoe duur is een veranda?

Veranda’s zijn echt dé verrijking van je huis en tuin. Wij begrijpen ook dat de aanschaf van een veranda flinke investeren is. Of valt dat eigenlijk wel mee? Wij vinden van wel. Een extra stuk leefruimte waar je zoveel genot uit haalt is veel waard. Jouw fijne plekje krijgt de ultieme upgrade. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij iedereen kunnen voorzien van een passende oplossing. Wij hanteren daarom ook eerlijke, scherpe prijzen en bieden dan ook de mogelijkheid om altijd gratis een offerte aan te vragen. Ga jij je huis dit jaar nog verrijken? Wij staan in ieder geval voor je klaar.