Geschikt voor elk terras

Aluminium serres

Een serre zorgt voor enorm veel licht en ruimte in uw woning. Ook zorgen de grote glasoppervlakten in de serre voor een gevoel van vrijheid in huis. Ook is een serre vaak één van de goedkopere oplossingen om de ruimte in je huis uit te bouwen. Als ervaren serrebouwer kan Weerts Advies u altijd eerlijk en deskundig adviseren. Ook werkt Weerts Advies altijd met de beste producten.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Maatwerk

Een serre laten maken is altijd een maatwerk klus. Het voordeel van een serre is dat alle opties geheel naar uw eigen wens zijn in te vullen. Je kan hierbij denken aan kleuren, uitvoeringen van de bewegende delen. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een schuifwand, of toch misschien voor een vouwwand.

Aangename temperatuur

Wanneer er gesproken word over een serre dan denkt men vaak direct aan warmte. Natuurlijk bestaat een serre voor 85% uit glas. Maar ook in de ontwikkeling van deze materialen heeft de tijd niet stil gestaan. Omdat de serres van Weerts alleen de beste materialen bevatten geldt dit ook voor glas. Natuurlijk is het mogelijk om een van onze speciale serre zonwering te plaatsen.

Weerts past enkel glas toe dat ook afdoende is voor uw specifieke situatie. Zo kan er gekozen worden tussen glas of polycarbonaat. De toegepaste polycarbonaat platen zijn altijd 32 mm of dikker om een goede isolatie te kunnen waarborgen.

Het glas is altijd voorzien van de meest hightech gas vullingen die op dat moment de beste isolatie geven.

Overal een Weerts serre

Wij leveren aluminium serres in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh