Markiezen

Een markies is een prachtige en elegante zonwering voor uw woning. De authentieke en klassieke uitstraling van deze zonwering geeft iedere woning net dat beetje extra. Deze effectieve zonwering is ideaal tegen de felle zon in de zomer. Bij Weerts Advies vindt u topkwaliteit markiezen die precies bij uw ramen passen. U stelt geheel naar wens uw eigen markies samen. Hierdoor kiest u altijd voor de beste markies.

aluminium markiezen

Aluminium

houten markiezen

Hout

markiezen zonwering

Opnieuw bekleden

markiezen horeca

Horeca

Werking van markiezen

Markiezen hebben een andere werking dan ‘normale’ zonneschermen. Een markies zorgt er namelijk dankzij de gesloten zijkanten voor dat zonlicht vanuit drie kanten geblokkeerd wordt. Daarnaast zorgt de klassieke uitstraling van markiezen voor een elegante uitstraling van uw woning. De markiezen uit ons aanbod zijn geheel zelf samen te stellen: u bepaalt zelf de afmetingen, de uitval, de materiaalsoort, de kleuren en de bediening.

Bediening markiezen

U kunt uw markiezen geheel naar wens samenstellen. Wel zo fijn, want zo sluiten ze precies aan op uw wensen en behoeften. Ook de bediening is zelf te bepalen. Kiest u voor een markies met handslinger of gaat u toch liever voor een elektrische (draadloze) bediening? Door te kiezen voor een markies van Weerts Advies kiest u voor markiezen van de hoogste kwaliteit.

Markiezen monteren

Wilt u graag nieuwe markiezen ophangen, maar heeft u geen idee hoe u deze moet monteren? Dan kunt u de montage van uw markiezen door ons laten doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We sturen u vervolgens een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Contact

Heeft u vragen over onze markiezen of andere producten? Of heeft u hulp nodig bij de montage? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Neem direct contact op door ons te bellen of stuur een bericht.