ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Energieneutraal wonen en leven!

Met deze solar rolluiken is de volgende stap gezet naar energieneutraal wonen en leven. Deze rolluiken zijn voorzien van een zonnecel in de kast waardoor ze haar eigen stroom opwekt voor de motor. Dit betekent dat het rolluik compleet draadloos is, en dat er geen gaten door de muur hoeven geboord te worden. Omdat het rolluik geen kabels naar binnen nodig heeft wordt op deze manier de isolatiewaarde van het rolluik optimaal benut. We creëren meer isolatie, en maken geen isolatielek.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!
   Eigenschappen van solar rolluiken

   De motor en zonnecel combinatie is sterk genoeg voor rolluiken tot maar liefst 5,5 m², waarmee de solar rolluiken in nagenoeg elke situatie toepasbaar zijn.

   De solar rolluiken worden standaard geleverd met afstandsbediening, waardoor comfort en verantwoord leven hand in hand gaan.

   De solar rolluiken zijn leverbaar in 20 standaard kleuren, welke alle gepoedercoat worden in de 100% groene lakkerij.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts solar rolluiken

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Snelle reactie

   • Bekwame vakmensen
   • Topkwaliteit producten

   • Bezorging

   Wat vinden onze klanten?

   fam bakens review

   “Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

   -Tim & Riny Bakens

   fam mak review

   “Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
   Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

   -Fam. Mak

   fam de Kroon review

   “Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

   – Fam. de Kroon