Energieneutraal wonen en leven

Solar rolluiken

Met deze solar rolluiken is de volgende stap gezet naar energieneutraal wonen en leven. Deze rolluiken zijn voorzien van een zonnecel in de kast waardoor ze haar eigen stroom opwekt voor de motor. Dit betekent dat het rolluik compleet draadloos is, en dat er geen gaten door de muur hoeven geboord te worden. Omdat het rolluik geen kabels naar binnen nodig heeft wordt op deze manier de isolatiewaarde van het rolluik optimaal benut. We creëren meer isolatie, en maken geen isolatielek.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Eigenschappen van solar rolluiken

De motor en zonnecel combinatie is sterk genoeg voor rolluiken tot maar liefst 5,5 m², waarmee de solar rolluiken in nagenoeg elke situatie toepasbaar zijn.

De solar rolluiken worden standaard geleverd met afstandsbediening, waardoor comfort en verantwoord leven hand in hand gaan.

De solar rolluiken zijn leverbaar in 20 standaard kleuren, welke alle gepoedercoat worden in de 100% groene lakkerij.

Overal Weerts solar rolluiken

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh