ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Zon- en UV werende folie

Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie. Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

Bekijk alle zonwerende raamfolie

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Details

   Anti inkijk folie
   Woont u langs een drukke straat, of kijken uw buren precies in uw slaapkamer? Dan kan anti-inkijkfolie een uitkomst bieden! Wij kunnen uw ruiten geheel ondoorzichtig maken, of “spiegelfolie” zodat u nog wel naar buiten kunt kijken maar niemand bij u naar binnen (net als in de film) zelfs mat glas kunnen wij nabootsen met onze anti-inkijkfolie!

   Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s!

   Zon- en UV werende folie
   Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie.

   Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

   Anti splinter folie
   Anti splinter folie wordt ook wel veiligheidsfolie genoemd. Deze folie versterkt de glasruit en houdt de scherven bijeen wanneer een glas breekt. Anti-splinter folie werkt ook inbraak vertragend!

   Anti inbraak folie
   Uit onderzoek is gebleken dat de meeste inbrekers nog altijd via een ruit het snelst naar binnen komen. Dat is nu verleden tijd met anti inbraakfolie van Weerts advies! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s.

   Raamfolie

   Raamfolie is een glasfolie met zowel praktische als decoratieve functies. Het voorkomt inkijk van buitenaf en tevens behoudt het raam de natuurlijke lichtinval. Raamfolie is decoratief als het een leuk design heeft.

   Weerts biedt verschillende soorten raamfolie’s aan:

   • Anti splinter folie
   • Anti inbraak folie
   • Anti inkijk folie
   • Zon en UV werende folie
   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts Raamfolie

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.