Zon- en UV werende folie

Raamfolie

Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie. Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Details

Anti inkijk folie

Woont u langs een drukke straat, of kijken uw buren precies in uw slaapkamer? Dan kan anti-inkijkfolie een uitkomst bieden! Wij kunnen uw ruiten geheel ondoorzichtig maken, of “spiegelfolie” zodat u nog wel naar buiten kunt kijken maar niemand bij u naar binnen (net als in de film) zelfs mat glas kunnen wij nabootsen met onze anti-inkijkfolie!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s!

Zon- en UV werende folie

Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie.

Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

Anti splinter folie

Anti splinter folie wordt ook wel veiligheidsfolie genoemd. Deze folie versterkt de glasruit en houdt de scherven bijeen wanneer een glas breekt. Anti-splinter folie werkt ook inbraak vertragend!

Anti inbraak folie

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste inbrekers nog altijd via een ruit het snelst naar binnen komen. Dat is nu verleden tijd met anti inbraakfolie van Weerts advies! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s.

Raamfolie

Raamfolie is een glasfolie met zowel praktische als decoratieve functies. Het voorkomt inkijk van buitenaf en tevens behoudt het raam de natuurlijke lichtinval. Raamfolie is decoratief als het een leuk design heeft.

Weerts biedt verschillende soorten raamfolie’s aan:

  • Anti splinter folie
  • Anti inbraak folie
  • Anti inkijk folie
  • Zon en UV werende folie

Overal Weerts Raamfolie

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh