Raamfolie/
Glasfolie

Vanaf: € 65,-

Decoratie, tegen inbraak, inkijk en zon

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zon- en UV werende folie

Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie. Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

Raamfolie

Raamfolie is een glasfolie met zowel praktische als decoratieve functies. Het voorkomt inkijk van buitenaf en tevens behoudt het raam de natuurlijke lichtinval. Raamfolie is decoratief als het een leuk design heeft.

Weerts biedt verschillende soorten raamfolie’s aan:

  • Anti splinter folie
  • Anti inbraak folie
  • Anti inkijk folie
  • Zon en UV werende folie
Anti splinter folie
Anti splinter folie wordt ook wel veiligheidsfolie genoemd. Deze folie versterkt de glasruit en houdt de scherven bijeen wanneer een glas breekt. Anti-splinter folie werkt ook inbraak vertragend!

Anti inbraak folie
Uit onderzoek is gebleken dat de meeste inbrekers nog altijd via een ruit het snelst naar binnen komen. Dat is nu verleden tijd met anti inbraakfolie van Weerts advies! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s.

Anti inkijk folie
Woont u langs een drukke straat, of kijken uw buren precies in uw slaapkamer? Dan kan anti-inkijkfolie een uitkomst bieden!

Wij kunnen uw ruiten geheel ondoorzichtig maken, of “spiegelfolie” zodat u nog wel naar buiten kunt kijken maar niemand bij u naar binnen (net als in de film) zelfs mat glas kunnen wij nabootsen met onze anti-inkijkfolie!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega’s!

Zon- en UV werende folie
Heeft u ook zo’n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie.

Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!