ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Excellent – Voor de liefhebbers van design

Voor u die behoefte heeft aan oogstrelend design, gevoel voor detail en de wens om zo min mogelijk onderhoudt te plegen is deze aluminium markies ontwikkeld. De markies heeft een aluminium frame en (desgewenst) aluminium kap, hierdoor zijn deze markiezen zo onderhoudsvriendelijk als een markies kan zijn. Geen hout dat nog geschilderd hoeft te worden, en geen rot.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Kleurkeuze en Elektrische bediening

   Standaard wordt deze markies in maar liefst 5 standaard en trendy RAL kleuren geleverd. Wanneer u voor ultiem gemak gaat kunnen deze markiezen ook uitgerust worden met een elektrische bediening, en zelfs met afstandsbediening.

   • Nederlands fabricaat
   • Weerts Advies is dealer van Markiezen Nederland

   Voor meer informatie of een afspraak vult u het contactformulier in, een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts aluminium markiezen

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   Wat vinden onze klanten?

   fam bakens review

   “Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

   -Tim & Riny Bakens

   fam mak review

   “Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
   Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

   -Fam. Mak