ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Aluminium carport

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wil je een carport plaatsen, maar heb je te maken met een lage gootlijn? Dan kan een aluminium carport van Weerts Advies dé uitkomst bieden. Deze carports met een gebogen vorm kunnen ook tegen lagere gootlijnen aan geplaatst worden! Het unieke ontwerp is ideaal als je je auto wil beschermen tegen neerslag en bladeren, maar zo min mogelijk lichtverlies wil naast het huis. Weerts Advies maakt jouw aluminium carport voor je op maat en plaatst hem exact op de manier die jij voor ogen hebt. Vraag vandaag nog een offerte aan!

De mooiste carports van aluminium

Heb je een hekel aan door de regen naar je auto lopen, maar ben je bang dat een traditionele carport teveel daglicht wegneemt? Dan is een aluminium carport echt iets voor jou. Dit type carport bestaat uit een aluminium geraamte dat afgedekt wordt met lichtdoorlatende platen. De unieke kwaliteiten van aluminium maken het bijzonder geschikt om een carport van te bouwen: oersterk en toch bijzonder licht van gewicht!

Boogcarport met polycarbonaat platen

Het unieke ontwerp van onze carports van aluminium maakt dat ze toe te passen zijn bij nagenoeg iedere woning. Een boogcarport heeft als voordeel dat de zijkanten in verhouding laag zijn, waardoor de carport ook tegen lagere gootlijnen aan geplaatst kan worden. In het midden loopt de carport met een lichte buiging omhoog, waardoor er daar meer ruimte vrijkomt. De combinatie van een sterk aluminium geraamte met gebogen polycarbonaat platen geeft bovendien een enorme stevigheid.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!