Enorme stevigheid door de gebogen platen

Aluminium carport

Wil je een carport plaatsen, maar heb je te maken met een lage gootlijn? Dan kan een aluminium carport van Weerts Advies dé uitkomst bieden. Deze carports met een gebogen vorm kunnen ook tegen lagere gootlijnen aan geplaatst worden! Het unieke ontwerp is ideaal als je je auto wil beschermen tegen neerslag en bladeren, maar zo min mogelijk lichtverlies wil naast het huis. Naast gebogen carports bieden we ook de rechte aluminium carport Cubo-Ezie van Sunparadise aan. Beide carports zijn op maat te bestellen en, eventueel, door ons geplaatst op de manier die jij voor ogen hebt. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

De mooiste carports van aluminium

Heb je een hekel aan door de regen naar je auto lopen, maar ben je bang dat een traditionele carport te veel daglicht wegneemt? Dan is een aluminium carport echt iets voor jou. Dit type carport bestaat uit een aluminium geraamte dat afgedekt wordt met lichtdoorlatende platen. De unieke kwaliteiten van aluminium maken het bijzonder geschikt om een carport van te bouwen: oersterk en toch bijzonder licht van gewicht!

Boogcarport met polycarbonaat platen

Het unieke ontwerp van onze carports van aluminium maakt dat ze toe te passen zijn bij nagenoeg iedere woning. De zijkanten van een boogcarport zijn inverhouding laag, waardoor de carport ook tegen lagere gootlijnen aan geplaatst kan worden. In het midden loopt de carport met een lichte buiging omhoog, waardoor er daar meer ruimte vrijkomt. De combinatie van een sterk aluminium geraamte met gebogen polycarbonaat platen geeft bovendien een enorme stevigheid.

Voordelen carport aluminium

Het grootste voordeel van een carport van aluminium is dat je een afdak hebt, dat je auto beschermt tegen verschillende weersinvloeden. Regent het, dan blijft je auto droog en jij ook bij het in- en uitstappen. En schijnt de zon, dan warmt je auto minder op dan normaal. In de winter ruiten krabben is ook voorgoed voorbij: de temperatuur onder je carport blijft altijd gematigd, ook bij lage buitentemperaturen. Kies je voor een van onze carports van aluminium, dan pak je ook de voordelen mee.

Nieuw in ons aanbod!

Rechte carport Cubo-ezie van Sunparadise

Naast onze eigen boogcarports, bieden we nu ook de Cubo-ezie carport van Sunparadise aan. Deze carport heeft een vlak dak en is beschikbaar in twee kleuren: RAL 9005 en RAL 7016. De Cubo-ezie staat bekend om zijn strakke design en bijzonder eenvoudige montage. Geef je de montage liever uit handen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! De carport is ook in te zetten als tuinkamer met schuifwanden, overkapping en entreeluifel.

Offerte aanvragen
Rechte carport Cubo-ezie van Sunparadise
Rechte carport Cubo-ezie van Sunparadise

Hoe worden carports van aluminium opgebouwd?

Onze eigen aluminium carport is een boogcarport die wordt opgebouwd uit aluminium profielen, die diep in de grond verankerd worden op speciale betondruk platen. Deze betondruk platen zorgen voor een goede windbestendigheid, ook in het geval van opwaartse druk. Is het frame van aluminium carport geplaatst, dan wordt hij afgedekt met gebogen polycarbonaat platen van maar liefst 10 mm dik. Het ontwerp van een boogcarport zorgt voor een solide constructie, die jaren en jaren meegaat.

Keuzemogelijkheden aluminium carport

Onze carports van aluminium bieden tal van keuzemogelijkheden. Zo kun je altijd de carport laten plaatsen die perfect aansluit bij de stijl van jouw huis! Standaard worden de aluminium frames uitgevoerd in wit of crème wit, maar als je iets anders voor ogen hebt kunnen we ook tal van andere RAL-kleuren voor je verzorgen. Daarnaast zijn de polycarbonaat platen die de carport afdekken, te leveren in volledig transparante of in opale variant: twee opties die ieders ook een geheel eigen uitstraling geven. En iedere zijde van de carport kan afgedekt worden, om de invloed van het weer nog verder te beperken!

Carport aluminium prijzen

Onze carport aluminium prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen en van de specifieke afwerking van jouw carport. Standaard carport aluminium prijzen zijn voor ons dus moeilijk op te stellen. Wel stellen we aan de hand van je wensen graag een gedetailleerde offerte voor je op, waarmee je precies weet waar je aan toe bent. Bij Weerts Advies zijn we graag zo transparant mogelijk over de prijzen van onze aluminium carports!

Houten carports

Naast carports van aluminium zijn er bij Weerts tal van andere carports van hout te verkrijgen. Zo realiseer je altijd een prachtige overkapping voor je auto! Ook als je een andere overkapping wil laten plaatsen, ben je dus bij ons zeker weten aan het juiste adres. Voor ieder soort carport of overkapping is Weerts Advies dé expert die je graag van A tot Z helpt!

Bekijk onze houten carports

reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh