ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Aluminium tuinkamer

Wanneer u een veranda koopt van Weerts in Hoogeveen of u heeft al jaren een veranda, dan is er altijd een mogelijkheid om van de veranda een tuinkamer te maken. Een tuinkamer onderscheidt zich doordat er geen koudebruggen zijn en geen isolatiematerialen gebruikt worden. Daardoor ervaart u meer het echte tuingevoel in uw kamer en creëert u meer licht en ruimte.

Schuifwanden

Wanneer u zoekt naar meer licht, lucht en ruimte zijn er welbekende aluminium schuifwanden. Schuifwanden kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd en geplaatst worden. Denk hierbij een aan een midden openende schuifpui waarbij zo veel mogelijk ruimte in het midden van uw veranda opening ontstaat. Ook een 2-delige schuifpui behoort tot de opties waarbij de te schuivende delen groter zijn!

Vouwwanden

Voor de maximale opening onder een tuinkamer heeft Weerts een ruime keus in verschillende soorten vouwwanden. Vouwwanden worden als een harmonica geopend en gesloten, en nemen daardoor in de geopende stand het minst ruimte in. Vouwwanden zijn altijd uit te voeren met enkel of isolatieglas en zijn altijd in een kleur te leveren welke het dichtst bij uw bestaande situatie komt.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!
   Glazen schuifwanden

   Het optimale doorzicht wordt verkregen met glazen schuifwanden. Bij deze systemen is er geen aluminium kader wat het doorzicht nog kan belemmeren. Alle glazen schuifwanden van Weerts worden voorzien van 10 mm gehard glas, op deze manier wordt er een verantwoorde schuifwand geleverd.

   Ramen en deuren

   Wij leveren aluminium of kunststof ramen en deuren. Geheel naar uw wens maakt Weerts een opzet met de verdelen van de te dichten vakken onder de veranda. Op deze manier wordt de tuinkamer altijd geheel naar uw wens en specificaties geleverd!

   Het is mogelijk de ramen en deuren te voorzien van SKG sluitwerk waardoor er een veilige barrière wordt gecreëerd tussen eventuele intreders en uw woning. Wanneer u op zoek bent naar openslaande deuren of misschien een draai/kiep raam in uw tuinkamer, bij Weerts krijgt u altijd deskundig en oprecht advies.

   Dakplaat upgrades

   Wanneer u net iets meer verlangt van uw tuinkamer is het mogelijk de dakbeplating van de veranda te upgraden naar een hogere isolatie waarde. Dit is mogelijk door het vervangen van de (meestal) 16 mm polycarbonaat plaat of (meestal) 10 mm gelaagd glas standaard dakplaten.

   De standaard beplating word verwijdert en afgevoerd en wordt vervangen door 32 mm polycarbonaat of isolatieglas! Hierdoor wordt en blijft het langer aangenaam in de tuinkamer ook als de temperatuur iets zakt. Weerts levert ook terras heaters om het genot nog verder te verlengen.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan