Meer licht & ruimte

Aluminium tuinkamer

Wanneer u een veranda koopt van Weerts in Hoogeveen of u heeft al jaren een veranda, dan is er altijd een mogelijkheid om van de veranda een tuinkamer te maken. Een tuinkamer onderscheidt zich doordat er geen koudebruggen zijn en geen isolatiematerialen gebruikt worden. Daardoor ervaart u meer het echte tuingevoel in uw kamer en creëert u meer licht en ruimte.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Schuifwanden

Wanneer u zoekt naar meer licht, lucht en ruimte zijn er welbekende aluminium schuifwanden. Schuifwanden kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd en geplaatst worden. Denk hierbij een aan een midden openende schuifpui waarbij zo veel mogelijk ruimte in het midden van uw veranda opening ontstaat. Ook een 2-delige schuifpui behoort tot de opties waarbij de te schuivende delen groter zijn!

Vouwwanden

Voor de maximale opening onder een tuinkamer heeft Weerts een ruime keus in verschillende soorten vouwwanden. Vouwwanden worden als een harmonica geopend en gesloten, en nemen daardoor in de geopende stand het minst ruimte in. Vouwwanden zijn altijd uit te voeren met enkel of isolatieglas en zijn altijd in een kleur te leveren welke het dichtst bij uw bestaande situatie komt.

Glazen schuifwanden

Het optimale doorzicht wordt verkregen met glazen schuifwanden. Bij deze systemen is er geen aluminium kader wat het doorzicht nog kan belemmeren. Alle glazen schuifwanden van Weerts worden voorzien van 10 mm gehard glas, op deze manier wordt er een verantwoorde schuifwand geleverd.

Ramen en deuren

Wij leveren aluminium of kunststof ramen en deuren. Geheel naar uw wens maakt Weerts een opzet met de verdelen van de te dichten vakken onder de veranda. Op deze manier wordt de tuinkamer altijd geheel naar uw wens en specificaties geleverd!

Het is mogelijk de ramen en deuren te voorzien van SKG sluitwerk waardoor er een veilige barrière wordt gecreëerd tussen eventuele intreders en uw woning. Wanneer u op zoek bent naar openslaande deuren of misschien een draai/kiep raam in uw tuinkamer, bij Weerts krijgt u altijd deskundig en oprecht advies.

Dakplaat upgrades

Wanneer u net iets meer verlangt van uw tuinkamer is het mogelijk de dakbeplating van de veranda te upgraden naar een hogere isolatie waarde. Dit is mogelijk door het vervangen van de (meestal) 16 mm polycarbonaat plaat of (meestal) 10 mm gelaagd glas standaard dakplaten.

De standaard beplating word verwijdert en afgevoerd en wordt vervangen door 32 mm polycarbonaat of isolatieglas! Hierdoor wordt en blijft het langer aangenaam in de tuinkamer ook als de temperatuur iets zakt. Weerts levert ook terras heaters om het genot nog verder te verlengen.

Overal een Weerts tuinkamer

Wij leveren aluminium tuinkamers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh