Meer licht & ruimte

Aluminium tuinkamer

Wanneer je een veranda koopt van Weerts Advies in Hoogeveen of je hebt al jaren een veranda, dan is er altijd een mogelijkheid om van de veranda een tuinkamer te maken. Een tuinkamer onderscheidt zich doordat er geen koudebruggen zijn en geen isolatiematerialen gebruikt worden. Daardoor ervaar je meer het echte tuingevoel in je kamer en creëer je meer licht en ruimte.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Verschillende wanden

Kies een aluminium tuinkamer met wanden die bij jouw gebruik passen. Zo bieden we tuinkamers aan met de veelgekozen (glazen) schuifwanden, maar ook met vouwwanden, waarmee je maximaal van het buitenleven geniet wanneer jij dat wilt.

Schuifwanden

Wanneer je zoekt naar meer licht, lucht en ruimte zijn er welbekende aluminium schuifwanden. Schuifwanden kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd en geplaatst worden. Denk hierbij aan een midden openende schuifpui waarbij zo veel mogelijk ruimte in het midden van de veranda opening ontstaat. Ook een 2-delige schuifpui behoort tot de opties waarbij de te schuivende delen groter zijn!

Glazen schuifwanden

Het optimale doorzicht wordt verkregen met glazen schuifwanden. Bij deze systemen is er geen aluminium kader wat het doorzicht nog kan belemmeren. Alle glazen schuifwanden van Weerts worden voorzien van 10 mm gehard glas, op deze manier wordt er een verantwoorde schuifwand geleverd.

Vouwwanden

Voor de maximale opening onder een tuinkamer heeft Weerts een ruime keus in verschillende soorten vouwwanden. Vouwwanden worden als een harmonica geopend en gesloten, en nemen daardoor in de geopende stand het minst ruimte in. Vouwwanden zijn altijd uit te voeren met enkel of isolatieglas en zijn altijd in een kleur te leveren welke het dichtst bij jouw bestaande situatie komt.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


Ramen en deuren

Wij leveren aluminium of kunststof ramen en deuren. Geheel naar jouw wens maakt Weerts Advies een opzet met de verdeling van de te dichten vakken onder de veranda. Op deze manier wordt de tuinkamer altijd geheel naar wens en specificaties geleverd!

Het is mogelijk de ramen en deuren te voorzien van SKG sluitwerk waardoor we een veilige barrière creëren tussen eventuele intreders en je woning. Wanneer je op zoek bent naar openslaande deuren of misschien een draai/kiep raam in de tuinkamer, krijg je bij ons altijd deskundig en oprecht advies.

Dakplaat upgrades

Wanneer je net iets meer verlangt van je tuinkamer is het mogelijk de dakbeplating van de veranda te upgraden naar een hogere isolatiewaarde. Dit doen we door de (meestal) 16 mm polycarbonaat plaat of (meestal) 10 mm gelaagd glas standaard dakplaten te vervangen

De standaard beplating wordt door ons verwijderd, afgevoerd en vervangen door 32 mm polycarbonaat of isolatieglas! Hierdoor wordt en blijft het langer aangenaam in de tuinkamer ook als de temperatuur iets zakt. We leveren ook terrasheaters om het genot nog verder te verlengen.

Cubo-ezie tuinkamer van Sunparadise

Cubo-ezie tuinkamer van Sunparadise

In ons aanbod vind je onder andere de aluminium Cubo-ezie tuinkamer van Sunparadise. Deze lichtgewicht tuinkamer is beschikbaar in twee kleuren en staat bekend om zijn eenvoudige montage. Volledige installatie is al mogelijk in 2 uur! De Cubo-ezie is als tuinkamer, maar ook als carport, terrasoverkapping of entreeluifel te gebruiken. We leveren namelijk in allerlei verschillende aanpasbare afmetingen.

Offerte aanvragen

Overal een tuinkamer van Weerts Advies

Wij leveren aluminium tuinkamers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daarbuiten. Natuurlijk monteren we de tuinkamers ook als je dat wilt, dan ben je verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh