ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Screen met volledig zicht naar buiten

Met Zip screens met een doorzichtvenster in het doek geniet u van alle gemakken van elke andere screen, maar dan met volledig zicht naar buiten.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!
   Genieten op het volgende niveau

   In het doek wordt een doorzichtig venster gelast (grootte naar keus) waardoor u heerlijk beschut zit tegen wind en regen, maar toch het volledige zicht naar buiten houdt. Deze Zip screens met doorzichtvensters zijn uitermate geschikt onder uw veranda, overkapping of in de horeca! Naast een volledig zicht functioneert de zip screen met doorzichtvenster ook nog eens als insectenwering, hierdoor wordt genieten van uw overkapping naar het volgende niveau gebracht! Naast een volledig zicht zijn deze screens windvast tot 130km/h, hebben zij ook een insectenwerende functie en ze zijn standaard leverbaar in 10 kleuren!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts screens met doorzichtvenster

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Snelle reactie

   • Bekwame vakmensen
   • Topkwaliteit producten

   • Bezorging

   Wat vinden onze klanten?

   fam bakens review

   “Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

   -Tim & Riny Bakens

   fam mak review

   “Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
   Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

   -Fam. Mak

   fam de Kroon review