Gebruiksvriendelijk door systeem en lichtgewicht

Plissé en Duette Gordijnen

De grootste verschillen tussen Plissé en Duette gordijnen zijn dat bij Plissé gordijnen de koordjes zichtbaar zijn en dat er maar 1 soort stof wordt gebruikt. Bij Duette gordijnen worden de koordjes in het systeem weggewerkt

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Plissé

Gordijnen van Plissé bestaan uit een laag stof. En vormt zich als een harmonica wanneer het wordt opgetrokken. Door gordijnen van plissé ontstaat er de mogelijkheid om zelf het lichtinval te bepalen. Door plaatsing tegen het raam ontstaat er een isolerende werking en dit zal uiteindelijk energie besparen. Verkrijgbaar als top down model, zodat er wel uit het raam kan worden gekeken maar van buiten niet naar binnen. Zo geniet je van extra privacy.

  • Stijlvol, strak resultaat
  • Gebruiksvriendelijk door systeem en lichtgewicht
  • Energiebesparend
  • Isolerend

Duette

Duettes zijn twee laagjes stof die zich opvouwen wanneer ze worden opgetrokken. Tussen de dubbele laag blijft lucht hangen, hierdoor blijft de ruimte in de winter warm en in de zomer koel. Kies je een gordijnsysteem kiest als zonsverduistering, dan zijn Duettes ideaal omdat er geen licht door de gaatjes valt. Een Duette is ook verkrijgbaar in top down model.

  • Optimale zon- en lichtbeheersing
  • Betere isolerende waarde dan plissé
  • Gewicht van de gordijnen is licht dus zeer eenvoudig te bedienen
  • Ideaal tegen vochtige, koude ramen

Overal Weerts Plissé en Duette systemen

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh