ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Plissé en Duette gordijnen

De grootste verschillen tussen Plissé en Duette gordijnen zijn dat bij Plissé gordijnen de koordjes zichtbaar zijn en dat er maar 1 soort stof wordt gebruikt. Bij Duette gordijnen worden de koordjes in het systeem weggewerkt. Onderstaand zie je een overzicht van de twee gordijnsystemen.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Plissé

   Gordijnen van Plissé bestaan uit een laag stof. En vormt zich als een harmonica wanneer het wordt opgetrokken. Door gordijnen van plissé ontstaat er de mogelijkheid om zelf het lichtinval te bepalen. Door plaatsing tegen het raam ontstaat er een isolerende werking en dit zal uiteindelijk energie besparen. Verkrijgbaar als top down model, zodat er wel uit het raam kan worden gekeken maar van buiten niet naar binnen. Zo geniet je van extra privacy.

   • Stijlvol, strak resultaat
   • Gebruiksvriendelijk door systeem en lichtgewicht
   • Energiebesparend
   • Isolerend

   Duette

   Duettes zijn twee laagjes stof die zich opvouwen wanneer ze worden opgetrokken. Tussen de dubbele laag blijft lucht hangen, hierdoor blijft de ruimte in de winter warm en in de zomer koel. Kies je een gordijnsysteem kiest als zonsverduistering, dan zijn Duettes ideaal omdat er geen licht door de gaatjes valt. Een Duette is ook verkrijgbaar in top down model.

   • Optimale zon- en lichtbeheersing
   • Betere isolerende waarde dan plissé
   • Gewicht van de gordijnen is licht dus zeer eenvoudig te bedienen
   • Ideaal tegen vochtige, koude ramen

   Binnenzonwering: Plissé en Duette

   Gebruiksvriendelijk door systeem en lichtgewicht.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts Plissé en Duette systemen

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent