Zonwering bij Weerts Advies

Weerts Advies biedt een enorm scala aan zonwering aan, voor elk budget en voor elke situatie! Voor de beste screens, markiezen, folie en raamdecoratie bent u bij Weerts aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld passende zonwering voor uw huis.

screen zonwering

Screens

markiezen zonwering

Markiezen

rolluiken

Rolluiken

zonwering folie

Zonwerende raamfolie

binnenzonwering

Raamdecoratie

Buitenzonwering

Bent u op zoek naar buitenzonwering? Bij Weerts Advies stelt u heel eenvoudig uw buitenzonwering samen. U heeft bij ons de keuze tussen zip-screens en serre-zonwering. Deze verschillende soorten zonwering houden warmte buiten en bedien bescherming tegen zonlicht. Zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan kunt u eigenlijk niet zonder serrezonwering. Door de grote klasoppervlakten wordt eht snel warm in de serre. Met deze zonwering voorkomt u dat. De zip-screens is een type zonwering wat gebruikt kan worden voor ramen, deuren en veranda’s. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden.

Markiezen

Een andere vorm van buitenzonwering is een markies. Deze zorgen voor een authentieke en klassieke uitstraling. Ieder raam krijgt hiermee een prachtige uitstraling. Het is een effectieve zonwering tegen de felle zon. Een markies zorgt er namelijk dankzij de gesloten zijkanten voor dat zonlicht vanuit drie kanten geblokkeerd wordt. Kiest u voor een markies met handslinger of gaat u toch liever voor een elektrische (draadloze) bediening?

Rolluiken

Ook voor rolluiken bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met de aanwezige jarenlange ervaring is er voor iedere situatie een oplossing. De rolluiken werken zonwerend, isolerend, geluidswerend, inbraakwerend én energiebesparend. Lees hieronder meer over de vele voordelen van rolluiken, of vraag direct een offerte aan voor een rolluik op maat.

Folie zonwering

Is het in de zomer warm in uw huis en verlaat de warmte uw huis erg snel in de winter? De speciale HSS Folie zonwering van Weerts Advies is ontworpen om de warmte van de zon buiten te houden en uw zelfgestookte warmte binnen te houden. In ons aanbod maken we onderscheid tussen HSS serrezonwering, HSS verticaal en HSS op kantoor. Zo vindt u voor zowel thuis als op het werk de geschikte folie zonwering.

Raamdecoratie

Binnenzonwering is beschikbaar in veel verschillende varianten. Onze binnenzonwering bestaat uit raamdecoratie die ook te gebruiken is als zonwering. Bij ons kunt u terecht voor plissés, vouwgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen en raamfolie. Binnenzonwering heeft bovendien naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie.