ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Waarom vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jarenlang in grote aantrek bij veel huishoudens, ze typeren zich door de unieke vorm en werking. De gordijnen bestaan namelijk uit horizontale panelen over de gehele breedte van het raam. Wanneer het gordijn omhoog wordt gerold vouwt het ene paneel over het paneel daarboven, hieraan heeft het vouwgordijn zijn naam én zijn chique en unieke uitstraling te danken. Combineer dit met de vele kleur- en detailvariaties van Weerts Advies en je hebt zo een van de modernste gordijnen voor je ramen hangen.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Grote keus aan vouwgordijnen

   De keuze aan vouwgordijnen is bij ons zeer gevarieerd. De modellen onderscheiden zich in kleuren, maten, stoffen en andere materialen. Wij begrijpen dat de keuze lastig is door de vele mogelijkheden; wij helpen je daarom graag met het kiezen van de juiste soort vouwgordijn. Zodra je tevreden bent met je keuze zullen wij de juiste maten opnemen en later de vouwgordijnen bij je thuis plaatsen.

   Benieuwd naar de mogelijkheden met onze vouwgordijnen?

   Ben je nieuwsgierig hoe je thuis kunt genieten van de unieke stijl en modellen van vouwgordijnen? Dan kun je vrijblijvend een vouwgordijnen offerte aanvragen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen. Bij andere vragen of voor extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts Vouwgordijnen

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Binnen 24 uur reactie

   • Bekwame vakmensen