unieke stijl en modellen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jarenlang in grote aantrek bij veel huishoudens, ze typeren zich door de unieke vorm en werking. De gordijnen bestaan namelijk uit horizontale panelen over de gehele breedte van het raam. Wanneer het gordijn omhoog wordt gerold vouwt het ene paneel over het paneel daarboven, hieraan heeft het vouwgordijn zijn naam én zijn chique en unieke uitstraling te danken. Combineer dit met de vele kleur- en detailvariaties van Weerts Advies en je hebt zo een van de modernste gordijnen voor je ramen hangen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Grote keus aan vouwgordijnen

De keuze aan vouwgordijnen is bij ons zeer gevarieerd. De modellen onderscheiden zich in kleuren, maten, stoffen en andere materialen. Wij begrijpen dat de keuze lastig is door de vele mogelijkheden; wij helpen je daarom graag met het kiezen van de juiste soort vouwgordijn. Zodra je tevreden bent met je keuze zullen wij de juiste maten opnemen en later de vouwgordijnen bij je thuis plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze vouwgordijnen?

Ben je nieuwsgierig hoe je thuis kunt genieten van de unieke stijl en modellen van vouwgordijnen? Dan kun je vrijblijvend een vouwgordijnen offerte aanvragen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen. Bij andere vragen of voor extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Overal Weerts Vouwgordijnen

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh