ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Binnen en buiten een fijne temperatuur

Heeft u of zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan weet u vast wel dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als het zonnetje schijnt. Gelukkig heeft Weerts Advies de oplossing voor u: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten.

Speciaal voor uw serre

De serrezonnewering van Weerts Advies is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur onder controle. Niet alleen heeft u hiermee controle over de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis. Bij Weerts Advies hebben we vele soorten en maten zonwering in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

 • Rolgordijnen
 • Plissés
 • Lamellen
 • Jaloezieën

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Exact op maat gemaakt

   Alle producten kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend bij u geïnstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening, zodat u de serrezonnewering vanuit uw stoel kunt bedienen. Alle vormen van zonnewering voor binnen kunnen wij exact op maat voor u maken. Dit geldt ook voor allerlei afwijkende raammaten zoals extra lange ramen, schuine, of trapezium/vormige ramen.

   Serrezonwering voor de buitenkant

   Voor serres zijn ook speciale producten voor buitenzonwering verkrijgbaar. In combinatie met een zon/windautomaat houdt het serrescherm de temperatuur perfect onder controle. De serrezonwering voor buiten wordt meestal elektrisch bediend.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan