Hou de temperatuur onder controle

Serrezonwering

Heeft u of zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan weet u vast wel dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als het zonnetje schijnt. Gelukkig heeft Weerts Advies de oplossing voor u: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Speciaal voor uw serre

De serrezonnewering van Weerts Advies is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur onder controle. Niet alleen heeft u hiermee controle over de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis. Bij Weerts Advies hebben we vele soorten en maten zonwering in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

  • Rolgordijnen
  • Plissés
  • Lamellen

  • Jaloezieën

Exact op maat gemaakt

Alle producten kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend bij u geïnstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening, zodat u de serrezonnewering vanuit uw stoel kunt bedienen. Alle vormen van zonnewering voor binnen kunnen wij exact op maat voor u maken. Dit geldt ook voor allerlei afwijkende raammaten zoals extra lange ramen, schuine, of trapezium/vormige ramen.

Serrezonwering voor de buitenkant

Voor serres zijn ook speciale producten voor buitenzonwering verkrijgbaar. In combinatie met een zon/windautomaat houdt het serrescherm de temperatuur perfect onder controle. De serrezonwering voor buiten wordt meestal elektrisch bediend.

Overal Weerts serrezonwering

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh