ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Binnen en buiten een fijne temperatuur

Heeft u of zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan weet u vast wel dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als het zonnetje schijnt. Gelukkig heeft Weerts Advies de oplossing voor u: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten.

Speciaal voor uw serre

De serrezonnewering van Weerts Advies is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur onder controle. Niet alleen heeft u hiermee controle over de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis. Bij Weerts Advies hebben we vele soorten en maten zonwering in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

  • Rolgordijnen
  • Plissés
  • Lamellen
  • Jaloezieën

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Exact op maat gemaakt

Alle producten kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend bij u geïnstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening, zodat u de serrezonnewering vanuit uw stoel kunt bedienen. Alle vormen van zonnewering voor binnen kunnen wij exact op maat voor u maken. Dit geldt ook voor allerlei afwijkende raammaten zoals extra lange ramen, schuine, of trapezium/vormige ramen.

Serrezonwering voor de buitenkant

Voor serres zijn ook speciale producten voor buitenzonwering verkrijgbaar. In combinatie met een zon/windautomaat houdt het serrescherm de temperatuur perfect onder controle. De serrezonwering voor buiten wordt meestal elektrisch bediend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal Weerts serrezonwering

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon