Energieneutrale zonwering

Solar screens

Met de Solar screen is de volgende stap weer gezet naar energie neutraal wonen en leven. Dankzij het geïntegreerde zonnepaneel wordt deze screen compleet draadloos aan de woning, kantoor of onder de veranda geplaatst. Het bijkomend voordeel is hier dat er ook geen gaten door de spouwmuur heen geboord hoeven te worden waardoor het isolatielek compleet weggenomen wordt.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Veelzijdig, betrouwbaar en energieneutraal

De motor is krachtig genoeg om maar liefst 5,5 m² screen te kunnen bewegen, daar bovenop is ze muisstil en uiterst betrouwbaar. Naast innovatie biedt ook deze Zip screen natuurlijk alle vertrouwde gemakken van een origineel Zip screen:

  • 10 standaardkleuren
  • Windvast tot 130 km/h in alle standen
  • Bij naar binnen draaiende ramen en deuren ook inzetbaar als insectenwering dankzij de opgesloten stof in de geleiders
  • Leverbaar met zichtvensters
  • Ook leverbaar als verduisterende variant!

Overal Weerts solar screens

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh