categorie

Garagedeuren


Met onze garagedeuren geef je je huis, schuur of bedrijfspand een fantastische afwerking. Of je nu een sectionaaldeur zoekt, openslaande garagedeuren of een kanteldeur met een loopdeur, handbedienbaar óf een elektrische garagedeur: wij bieden het aan. Dankzij het brede aanbod van onze hofleverancier Novoferm weet je zeker dat je voor topkwaliteit kiest. Meer weten? Twijfel dan niet langer en vraag direct een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Verschillende garagedeuren

Voor ons is het belangrijk dat je het model en de kleur kunt kiezen die het beste bij je garage passen. Daarom zijn onze Novoferm garagedeuren verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en kleuren. Ook kun je kiezen voor een handmatig bedienbare óf elektrische garagedeur. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een passende oplossing!

Sectionaal garagedeur

In ons assortiment vind je ruimtebesparende sectionaaldeuren met verschillende isolatiewaarden. Het handige aan een sectionaal garagedeur is dat zo’n deur geen beweegruimte aan de voor- of achterzijde van de deur vereist. Door het innovatieve design beweegt de deur in een rechte lijn omhoog en vervolgens vlak langs het plafond van je garage. Dat scheelt een boel ruimte!

Soorten sectionaal garagedeur

Kies een ISO 20 sectionaaldeur voor basisisolatie in nieuwbouw of in een renovatie, of een ISO 45 sectionaaldeur voor isolatie die gelijk staat aan die van een spouwmuur. En wil je een nóg betere isolatie? Ga dan voor de ISO 70 sectionaaldeur.

Zowel de ISO 45 als de ISO 70 deuren zijn thermisch onderbroken: dit is een slimme isoleringstechniek die koudebruggen en warmteverlies voorkomt. Voeg daarnaast een driedelige thermische kozijnset toe en zorg voor nog eens 15% betere warmtedemping!

Openslaande garagedeur

Heb je voldoende ruimte aan de voorkant van je garage? Kies dan voor het comfort van dubbel openslaande garagedeuren. Zeker als je je garage vaak als in- en uitgang gebruikt, biedt zo’n type deur je een prettige flexibiliteit. Open één deur als je wandelend of met je fiets de garage verlaat, of gooi beide deuren open als er een groter voertuig door moet. Met de openslaande garagedeuren van de Novoferm Duoport is het allemaal mogelijk! Ook met deze garagedeuren geniet je van een optimale warmte-isolering dankzij de thermische onderbreking.

Garagedeur met loopdeur

Heb je meestal genoeg aan een normale deur die naar voren opent, maar moet je garagedeur ook volledig te openen zijn? Dan is een garagedeur met loopdeur wellicht iets voor jou. Onze ISO 45 sectionaaldeur kunnen we naar wens voor je uitrusten met een handige loopdeur voor dagelijks in- en uitgaan.

Andere opties zijn de Novoferm Komfort en Easyport: dit zijn klassieke kanteldeuren, voorzien van een loopdeur voor dagelijks in- en uitgaan. . Je kiest zelf of je voor een enkelwandige stalen deur gaat, of voor een beter geïsoleerd model.

Rolpoort

Op zoek naar een voordelige garagedeur, die ook nog eens weinig ruimte inneemt? Overweeg dan eens de aanschaf van een rolpoort. Dit zijn poorten gemaakt van lamellen, die horizontaal bewegen en zich oprollen aan de binnenkant van de garage. Verkrijgbaar in een lamelhoogte van 55 cm of 77 cm en uitstekend geschikt voor kleinere deuroppervlaktes, waar een sectionaaldeur niet past!

Elektrisch of handmatig

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een elektrische garagedeur, en wij geven ze geen ongelijk. Waarom je deur handmatig openen, als het ook elektrisch kan? De meeste deuren in ons assortiment worden standaard elektrisch bediend, vanwege hun gewicht of vanwege het oprolmechaniek. Maar open je je garagedeur liever met de hand? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden.

Garagedeur vervangen

Is het tijd om je garagedeur te vervangen? Dan is het belangrijk om je goed te laten informeren voor je een keuze maakt. Zo’n deur is namelijk een investering waar je goed over na moet denken. Je wil natuurlijk een model kiezen dat bij de uitstraling van het pand past, maar ook qua functies goed aansluit bij het gebruik van de garage. Gelukkig staan de adviseurs van Weerts Advies voor je klaar met praktische tips bij aanschaf en plaatsing. Je garagedeur vervangen wordt zo wel héél makkelijk!

In één dag geplaatst

Bij Weerts houden we niet alleen van gedegen advies, we houden ook van snel werken zonder al te veel overlast voor de klant. Zo kun je zo snel mogelijk van je nieuwe deur gaan genieten! Precies daarom zorgen wij er altijd voor dat de plaatsing van je garagedeur binnen één dag gebeurt. Wekenlang in verbouwing voor je garagedeur? Niet bij Weerts Advies!

Over Novoferm garagedeuren

De hofleverancier van onze garagedeuren is Novoferm. Dit merk staat al jaren garant voor deuren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij de hoge isolatiewaarde van Novoferm handmatig bedienbare en elektrische garagedeuren kun je de garage gaan gebruiken voor vele doeleinden. Of dat nu het veilig stallen van je auto is, of het uitoefenen van je hobby: alles is mogelijk. Alle Novoferm garagedeuren dragen bovendien het Politiekeurmerk Veilig Wonen: dat is een vertrouwd gevoel.

Over Weerts Advies

Dankzij de hoge kwaliteit van onze Novoferm garagedeuren ben je verzekerd van een degelijk product, uitgerust met de modernste technieken. Alle onze deuren kunnen bovendien volledig naar wens op maat worden gemaakt. Kies je voor Weerts Advies, dan kan je rekenen op de volgende garanties:

  • Kwaliteitsdeuren en kwaliteitsmontage
  • Optimaal afgestemd op jouw stijl en gebruikswensen
  • Volop keuze in kleur, maat en uitstraling
  • Handmatig bedienbare en elektrische garagedeuren
  • Persoonlijk(e) aandacht en advies van begin tot eind
  • Binnen een dag geplaatst
  • 10 jaar garantie

Contact en advies

Heb je vragen? Over de aanschaf van een garagedeur, of de plaatsing ervan? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder; zij zorgen er altijd voor dat je de deur kiest waar je weer jaren mee vooruit kan.