Rolluiken:
veiligheid en comfort

Vanaf: € 100,-

Bij aluminium keuze uit maar liefst 6 standaard Ral kleuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veiligheid en comfort in 1 pakket!

Ook voor rolluiken bent u bij Weerts aan het juiste adres. Met de aanwezige jarenlange ervaring is er voor iedere situatie een oplossing!

Aantrekkelijke eigenschappen van rolluiken

  • Zonwerend
  • Isolerend
  • Geluidswerend
  • Inbraakvertragende eigenschappen
  • Weerts Advies is dealer van Rojaflex

Uw rolluik kan op vele manieren uitgevoerd worden

Keuze in rolluik kasten
Voor iedere smaak wordt wat gemaakt, of u nu een vierkante kast wilt, een afgeschuinde (meest verkocht), een halfronde of een ronde kast, bij Weerts zijn al deze opties leverbaar. Bij halfronde of ronde rolluikkasten kunnen zelfs de geleiders met een halfrond voorzetprofiel geleverd worden, voor een samenhangende aanblik van uw nieuwe rolluiken.

Keuze in kleuren van uw rolluik
Weerts biedt maar liefst 6 standaard kleuren aan bij aluminium rolluiken. Zo is er RAL 9001 gebroken wit, RAL 9010 Wit, en natuurlijk antraciet! Allen zonder meerprijs en even snel geleverd!

Bediening

Rolluik met bandbediening
De voordeligste bediening is een bandbediening. Binnen of buiten wordt dan een bandopwinder geplaatst en u trekt met behulp van de band het rolluik op. Hiermee laat u het rolluik ook zakken.

Rolluik met elektrische bediening
Uw rolluik kan tegen een geringe meerprijs ook uitgevoerd worden met een elektrische motor. U krijgt dan een schakelaar binnen tegen de muur, of het kozijn, en met een druk op de knop gaat uw rolluik geruisloos op en neer.

Rolluik met elektrische bediening en afstandsbediening
Voor een geringe meerprijs kunt u uw rolluik ook met een afstandsbediening bedienen, u kunt dan vanuit elke gewenste positie in huis het rolluik laten zakken of oprollen.

Maak het nog luxer met een elektrische bediening van Rojaflex
Uw rolluik kan voorzien worden van een luxe elektronische buismotor van Rojaflex. Dit is een zogeheten slimme buismotor. Deze motor herkent namelijk obstakels!

Wanneer u het rolluik laat zakken en bijvoorbeeld per ongeluk een bloembak onder het rolluik heeft gezet herkend deze motor de bloembak als obstakel en zal de motor zelf stoppen en weer 3 seconden in tegengestelde richting draaien!

Ook met het vastvriezen ’s winters gaat het vaak fout met rolluiken. De onderlijst van het rolluik vriest bijvoorbeeld vast aan de vensterbank, wat kan resulteren in hoge kosten doordat de motor blijft draaien, en zodoende de lamellen zelf kan verbuigen!

Dit zal niet gebeuren met de slimme Rojaflex motor. Deze herkent de weerstand bij het oprollen, en zal automatisch stoppen en wederom 3 seconden in tegengestelde richting draaien, om zodoende de spanning van de lamellen te halen.