ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

De oplossing voor zonwering

Bij Weert Advies bent u op de goede plek wanneer u op zoek bent naar een zonwering tegen de zon en de warme temperatuur. Weerts Advies heeft al meer dan zes jaar ervaring met het populaire product zip-screens. Dit is een type zonwering wat gebruikt kan worden voor ramen, deuren en veranda’s. Daarnaast kunt u deze schermen ook gebruiken als hor, wat ideaal is in de (na)zomer.

Veelzijdig inzetbare zip-screens

Weerts levert dit type screen al sinds de introductie van zip-screens circa 6 jaar geleden. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Zo zijn de screens in 10 standaardkleuren verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf een RAL-kleur kiezen als u dat wilt. Daarnaast zijn de kasten in drie vormen beschikbaar: vierkant, afgeschuind (45 graden) en halfrond.

 • 10 standaardkleuren (of in RAL-kleur naar keuze)
 • 3 kastvormen (vierkant, afgeschuind of halfrond)
 • Weerts Advies is dealer van Building Shutter Systems

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Een zip-screen is zeer veelzijdig en onder andere toepasbaar in de volgende situaties:

   Zip screens voor ramen

   Dankzij de afsluiting rondom en een borstel in het onderprofiel zijn Zip screens zelfs toepasbaar als hor, bij naar binnen draaiende ramen.

   Zip screens voor deuren

   Ook als de deur open is blijft de Zip screen strak hangen, ook hier is de Zip screen weer toepasbaar als hor bij naar binnen draaiende ramen.

   Zip screens onder veranda’s

   Omdat Zip screens zijdelings afgesloten zijn bewegen zij minimaal mee wanneer er wind op het doek komt. Zo kunt u onder uw veranda een strakke afscheiding maken, die niet alleen een groot deel van de wind weert, maar ook nog een zorgt dat uw terras heerlijk koel blijft.

   Bedien uw zip-screen

   Wanneer u een zip-screen en de juiste plek heeft gekozen heeft u ook nog een tal van opties aan bedieningen van het product. Bijvoorbeeld een elektrische bediening met een schakelaar aan de muur, of een elektrische bediening met een afstandsbediening, wat echt een gevoel van luxe geeft.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan