• zip screens grijs
  • zip screen lichtgrijs
  • zip screen grijs
  • screen zonwering

Zonwering:
Zip-screens

Vanaf: € 100,-

Goede wering tegen de zon en de warme temperatuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De oplossing voor zonwering

Bij Weert Advies bent u op de goede plek wanneer u op zoek bent naar een zonwering tegen de zon en de warme temperatuur. Weerts Advies heeft al meer dan zes jaar ervaring met het populaire product zip-screens. Dit is een type zonwering wat gebruikt kan worden voor ramen, deuren en veranda’s. Daarnaast kunt u deze schermen ook gebruiken als hor, wat ideaal is in de (na)zomer.

Veelzijdig inzetbare zip-screens

Weerts levert dit type screen al sinds de introductie van zip-screens circa 6 jaar geleden. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Zo zijn de screens in 10 standaardkleuren verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf een RAL-kleur kiezen als u dat wilt. Daarnaast zijn de kasten in drie vormen beschikbaar: vierkant, afgeschuind (45 graden) en halfrond.

  • 10 standaardkleuren (of in RAL-kleur naar keuze)
  • 3 kastvormen (vierkant, afgeschuind of halfrond)
  • Weerts Advies is dealer van Building Shutter Systems

Een zip-screen is zeer veelzijdig en onder andere toepasbaar in de volgende situaties:

Zip screens voor ramen
Dankzij de afsluiting rondom en een borstel in het onderprofiel zijn Zip screens zelfs toepasbaar als hor, bij naar binnen draaiende ramen.

Zip screens voor deuren
Ook als de deur open is blijft de Zip screen strak hangen, ook hier is de Zip screen weer toepasbaar als hor bij naar binnen draaiende ramen.

Zip screens onder veranda’s
Omdat Zip screens zijdelings afgesloten zijn bewegen zij minimaal mee wanneer er wind op het doek komt. Zo kunt u onder uw veranda een strakke afscheiding maken, die niet alleen een groot deel van de wind weert, maar ook nog een zorgt dat uw terras heerlijk koel blijft.

Bedien uw zip-screen

Wanneer u een zip-screen en de juiste plek heeft gekozen heeft u ook nog een tal van opties aan bedieningen van het product. Bijvoorbeeld een elektrische bediening met een schakelaar aan de muur, of een elektrische bediening met een afstandsbediening, wat echt een gevoel van luxe geeft.