Veelzijdig inzetbaar

Zip screens

Bij Weert Advies bent u op de goede plek wanneer u op zoek bent naar een zonwering tegen de zon en de warme temperatuur. Weerts Advies heeft al meer dan zes jaar ervaring met het populaire product zip-screens. Dit is een type zonwering wat gebruikt kan worden voor ramen, deuren en veranda’s. Daarnaast kunt u deze schermen ook gebruiken als hor, wat ideaal is in de (na)zomer.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Veelzijdig inzetbare zip-screens

Weerts levert dit type screen al sinds de introductie van zip-screens circa 6 jaar geleden. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Zo zijn de screens in 10 standaardkleuren verkrijgbaar, maar u kunt ook zelf een RAL-kleur kiezen als u dat wilt. Daarnaast zijn de kasten in drie vormen beschikbaar: vierkant, afgeschuind (45 graden) en halfrond.

  • 10 standaardkleuren (of in RAL-kleur naar keuze)
  • 3 kastvormen (vierkant, afgeschuind of halfrond)
  • Weerts Advies is dealer van Building Shutter Systems

Een zip-screen is zeer veelzijdig en onder andere toepasbaar in de volgende situaties:

Zip screens voor ramen

Dankzij de afsluiting rondom en een borstel in het onderprofiel zijn Zip screens zelfs toepasbaar als hor, bij naar binnen draaiende ramen.

Zip screens voor deuren

Ook als de deur open is blijft de Zip screen strak hangen, ook hier is de Zip screen weer toepasbaar als hor bij naar binnen draaiende ramen.

Zip screens onder veranda’s

Omdat Zip screens zijdelings afgesloten zijn bewegen zij minimaal mee wanneer er wind op het doek komt. Zo kunt u onder uw veranda een strakke afscheiding maken, die niet alleen een groot deel van de wind weert, maar ook nog een zorgt dat uw terras heerlijk koel blijft.

Bedien uw zip-screen

Wanneer u een zip-screen en de juiste plek heeft gekozen heeft u ook nog een tal van opties aan bedieningen van het product. Bijvoorbeeld een elektrische bediening met een schakelaar aan de muur, of een elektrische bediening met een afstandsbediening, wat echt een gevoel van luxe geeft.

Overal Weerts zip-screen

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh