Screens – Buitenzonwering

Buitenzonwering is een ideale vorm van zonwering. Omdat deze schermen aan de buitenzijde van de ramen worden geplaatst, worden het zonlicht en de warmte direct tegengehouden en komen deze niet eerst de woning binnen. Zo geniet u op warmere dagen altijd van een koele woning. Bekijk deze doeltreffende buitenzonwering en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

screen zonwering

Serrezonwering

zip screen

Zip screens

solar screen

Solar screens

ingebouwde zonwering

Inbouw screens

screen doorzichtigvenster

Screens met doorzichtvenster

Comfort

Tijdens de koudere periodes geniet u volop van de voordelen van de binnenstralende zon. In de zomer kan de warmte echter snel oncomfortabel en storend worden. Buitenzonwering biedt bescherming tegen oververhitting en dit op een veel doeltreffendere manier dan binnenzonwering. De ongewenste warmte wordt immers tegen gehouden nog voor de zon in contact komt met de ramen, waardoor bijna alle warmte al wordt weerkaatst. Onze screens zijn eenvoudig in gebruik en bediening.

Ongediertewerend

Dankzij onze ZIP-technologie is er geen tussenruimte tussen de geleiders en de onderlat. Op deze manier worden insecten geweerd en heeft u dus geen last van vervelende beestjes bij ventilatie op een zomerse dag.

Design

Onze gamma screens zijn standaard uitgerust met een slimme motor die steeds een strakke doekspanning garandeert. De screens zijn tevens windvast door de rits-technologie waardoor er geen rimpelvorming is. Bovendien is de esthetische onderlat zo aan het doek gemonteerd dat er geen lasnaad zichtbaar is. Met een brede waaier aan doekkeuzes, kleurmogelijkheden, kastvormen en inbouwmethodes komen onze screens in elk bouwtype en stijl volledig tot hun recht

Energiebesparend

Energiezuinig wonen kan op tal van manieren gerealiseerd worden. Zo kan het onnodig koelen vermeden worden door het plaatsen van zonwering. Dankzij de eigenschappen van het doek en een aangepaste sturing zorgen onze screens voor een aangename temperatuur. Op hete zomerdagen betekent dit geen extra koeling (airco); in de koudere maanden wordt dit genieten van de binnenstralende zonnewarmte. In beide gevallen betekent dit een betere score op vlak van energieprestatie waarvoor de eisen steeds strenger worden. Onze zonwering verlaagt het E-peil van uw woning. U bespaart niet alleen energie door het plaatsen van screens: u kunt uw screens nu ook aansturen met zonne-energie: energiebesparend, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijdt u kap- en breekwerk bij de installatie.