Buitenzonwering

Screens

Buitenzonwering is een ideale vorm van zonwering. Omdat deze schermen aan de buitenzijde van de ramen worden geplaatst, worden het zonlicht en de warmte direct tegengehouden en komen deze niet eerst de woning binnen. Zo geniet u op warmere dagen altijd van een koele woning. Bekijk deze doeltreffende buitenzonwering en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Comfort

Tijdens de koudere periodes geniet u volop van de voordelen van de binnenstralende zon. In de zomer kan de warmte echter snel oncomfortabel en storend worden. Buitenzonwering biedt bescherming tegen oververhitting en dit op een veel doeltreffendere manier dan binnenzonwering. De ongewenste warmte wordt immers tegen gehouden nog voor de zon in contact komt met de ramen, waardoor bijna alle warmte al wordt weerkaatst. Onze screens zijn eenvoudig in gebruik en bediening.

Ongediertewerend

Dankzij onze ZIP-technologie is er geen tussenruimte tussen de geleiders en de onderlat. Op deze manier worden insecten geweerd en heeft u dus geen last van vervelende beestjes bij ventilatie op een zomerse dag.

Design

Onze gamma screens zijn standaard uitgerust met een slimme motor die steeds een strakke doekspanning garandeert. De screens zijn tevens windvast door de rits-technologie waardoor er geen rimpelvorming is. Bovendien is de esthetische onderlat zo aan het doek gemonteerd dat er geen lasnaad zichtbaar is. Met een brede waaier aan doekkeuzes, kleurmogelijkheden, kastvormen en inbouwmethodes komen onze screens in elk bouwtype en stijl volledig tot hun recht.

Energiebesparend

Energiezuinig wonen kan op tal van manieren gerealiseerd worden. Zo kan het onnodig koelen vermeden worden door het plaatsen van zonwering. Dankzij de eigenschappen van het doek en een aangepaste sturing zorgen onze screens voor een aangename temperatuur. Op hete zomerdagen betekent dit geen extra koeling (airco); in de koudere maanden wordt dit genieten van de binnenstralende zonnewarmte. In beide gevallen betekent dit een betere score op vlak van energieprestatie waarvoor de eisen steeds strenger worden. Onze zonwering verlaagt het E-peil van uw woning. U bespaart niet alleen energie door het plaatsen van screens: u kunt uw screens nu ook aansturen met zonne-energie: energiebesparend, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijdt u kap- en breekwerk bij de installatie.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh