Aluminium en Hout

Jaloezieën

Jaloezieën of, in de volksmond, luxaflex zijn de welbekende horizontale aluminium vormen van binnen zonwering. De tijd heeft in jaloezieland niet stil gestaan, gelukkig zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij leveren de nieuwste soorten aluminium jaloezieën in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen, namelijk: de 16 mm, de 25 mm, de 35 mm, de 50 en de 70 mm lamel. Deze 5 uitvoeringen zijn weer eindeloos te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Jaloezieën in verschillende maten, vormen en materialen

Weerts Advies heeft verscheidene soorten jaloezieën in het assortiment. Door de vele kleuren, vormen en maten kan er met de jaloezieën kan er eindeloos gevarieerd worden. De jaloezieën kunnen op maat gesneden en direct bij je thuis geplaatst worden. Je hoeft alleen maar de juiste soort jaloezieën uit te zoeken.

Hout

Wie geen liefhebber is van de aluminium jaloezieën is er een uitweg: de houten jaloezie. De houten variant van de jaloezie is bij ons leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. Dit past goed bij je thuis als je houdt van een authentieke klassieke stijl.

Overal Weerts Jaloezieën

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh