ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Waarom jaloezieën?

Jaloezieën of, in de volksmond, luxaflex zijn de welbekende horizontale aluminium vormen van binnen zonwering. De tijd heeft in jaloezieland niet stil gestaan, gelukkig zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij leveren de nieuwste soorten aluminium jaloezieën in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen, namelijk: de 16 mm, de 25 mm, de 35 mm, de 50 en de 70 mm lamel. Deze 5 uitvoeringen zijn weer eindeloos te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Jaloezieën in verschillende maten, vormen en materialen

   Weerts Advies heeft verscheidene soorten jaloezieën in het assortiment. Door de vele kleuren, vormen en maten kan er met de jaloezieën kan er eindeloos gevarieerd worden. De jaloezieën kunnen op maat gesneden en direct bij je thuis geplaatst worden. Je hoeft alleen maar de juiste soort jaloezieën uit te zoeken.

   Hout
   Wie geen liefhebber is van de aluminium jaloezieën is er een uitweg: de houten jaloezie. De houten variant van de jaloezie is bij ons leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. Dit past goed bij je thuis als je houdt van een authentieke klassieke stijl.

   Jaloezieën: aluminium en hout

   Verschillende maten, vormen, materialen en kleuren.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts Jaloezieën

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; je bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Binnen 24 uur reactie

   • Bekwame vakmensen
   • Topkwaliteit producten

   • Bezorging