ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Houten veranda

U heeft een geweldige tuin en bent hier ontzettend trots op; natuurlijk wilt u hier dan ook elk seizoen van kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Met een (luxe) houten veranda van Weerts Advies kunt u tijdens warme zomerdagen toch lekker in de schaduw zitten terwijl de veranda u ook beschutting biedt in het natte najaar. U kunt dus door weer en wind genieten van uw prachtige tuin! Een houten veranda is geschikt voor ieder terras. Of u nou een tussenwoning heeft, een vrijstaand huis heeft of op een boerderij woont.

Zeer robuust houten veranda systeem, met uitgebreide mogelijkheden

 • Sterke verbindingen door ingekeepte balken
 • Grote robuuste houten staanders
 • Alle houten liggers zijn in verstek afgesneden, zo sluiten de delen mooi op elkaar aan
 • Leverbaar met polycarbonaat en glas in een aluminium systeem
 • Leverbaar met kunststof of aluminium goot

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

Een veranda van Douglas hout, waar robuuste natuurlijke materialen samenkomen met de nieuwste technieken. Zoals u het wilt, zo kunnen wij het maken! Wenst u een schuin dak? Dan maken we deze met polycarbonaat of met glas. Wilt u toch liever een vlak dak? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij kunnen al uw wensen verwerken in de aanloopfase naar realisatie.

Houten veranda op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van veranda’s. Ook voor op maat gemaakte houten veranda’s kunt u bij ons terecht. De veranda’s die wij leveren zijn gemaakt uit douglas hout. Omdat wij de (luxe) houten veranda’s op maat kunnen maken, kunnen wij al uw wensen er in verwerken. Zo bent u verzekerd van een veranda die perfect past bij uw woning en in alle opzichten voldoet aan uw eisen en behoeften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal een Weerts veranda

Wij leveren veranda’s in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Persoonlijk advies
 • Binnen 24 uur reactie

 • Bekwame vakmensen
 • Topkwaliteit producten

 • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon