• houten veranda

Houten veranda:
Douglas hout

Vanaf: € 727,-

Op maat gemaakt van robuust hout met een natuurlijke uitstraling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Houten veranda: Geniet van het buitenleven

U heeft een geweldige tuin en bent hier ontzettend trots op; natuurlijk wilt u hier dan ook elk seizoen van kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Met een (luxe) houten veranda van Weerts Advies kunt u tijdens warme zomerdagen toch lekker in de schaduw zitten terwijl de veranda u ook beschutting biedt in het natte najaar. U kunt dus door weer en wind genieten van uw prachtige tuin!

Een houten veranda is geschikt voor ieder terras, of u nou een tussenwoning heeft, een vrijstaand huis heeft of op een boerderij woont.

Zeer robuust houten veranda systeem, met uitgebreide mogelijkheden

Hoe gaat uw houten Douglas veranda er uit zien?

  • Sterke verbindingen door ingekeepte balken
  • Grote robuuste houten staanders
  • Alle houten liggers zijn in verstek afgesneden, zo sluiten de delen mooi op elkaar aan
  • Leverbaar met polycarbonaat en glas in een aluminium systeem
  • Leverbaar met kunststof of aluminium goot

Houten veranda op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van veranda’s. Ook voor op maat gemaakte houten veranda’s kunt u bij ons terecht. De veranda’s die wij leveren zijn gemaakt uit douglas hout. Omdat wij de (luxe) houten veranda’s op maat kunnen maken, kunnen wij al uw wensen er in verwerken. Zo bent u verzekerd van een veranda die perfect past bij uw woning en in alle opzichten voldoet aan uw eisen en behoeften.

Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

Een veranda van Douglas hout, waar robuuste natuurlijke materialen samenkomen met de nieuwste technieken. Zoals u het wilt, zo kunnen wij het maken! Wenst u een schuin dak? Dan maken we deze met polycarbonaat of met glas. Wilt u toch liever een vlak dak? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij kunnen al uw wensen verwerken in de aanloopfase naar realisatie.

Overal een Weerts veranda!

Wij leveren houten veranda’s in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.