Robuust Douglas hout

Houten veranda’s

U heeft een geweldige tuin en bent hier ontzettend trots op; natuurlijk wilt u hier dan ook elk seizoen van kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Met een (luxe) houten veranda van Weerts Advies kunt u tijdens warme zomerdagen toch lekker in de schaduw zitten terwijl de veranda u ook beschutting biedt in het natte najaar. U kunt dus door weer en wind genieten van uw prachtige tuin! Een houten veranda is geschikt voor ieder terras. Of u nou een tussenwoning heeft, een vrijstaand huis heeft of op een boerderij woont.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Zeer robuust houten veranda systeem, met uitgebreide mogelijkheden

  • Sterke verbindingen door ingekeepte balken
  • Grote robuuste houten staanders
  • Alle houten liggers zijn in verstek afgesneden, zo sluiten de delen mooi op elkaar aan
  • Leverbaar met polycarbonaat en glas in een aluminium systeem
  • Leverbaar met kunststof of aluminium goot

Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

Een veranda van Douglas hout, waar robuuste natuurlijke materialen samenkomen met de nieuwste technieken. Zoals u het wilt, zo kunnen wij het maken! Wenst u een schuin dak? Dan maken we deze met polycarbonaat of met glas. Wilt u toch liever een vlak dak? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij kunnen al uw wensen verwerken in de aanloopfase naar realisatie.

Houten veranda op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van veranda’s. Ook voor op maat gemaakte houten veranda’s kunt u bij ons terecht. De veranda’s die wij leveren zijn gemaakt uit douglas hout. Omdat wij de (luxe) houten veranda’s op maat kunnen maken, kunnen wij al uw wensen er in verwerken. Zo bent u verzekerd van een veranda die perfect past bij uw woning en in alle opzichten voldoet aan uw eisen en behoeften.

Overal een Weerts veranda

Wij leveren veranda’s in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh