Doek vervangen

Markiezen opnieuw bekleden

Wanneer u reeds markiezen heeft en de kappen en het frame is nog in goede staat, alleen het doek is lelijk, of gescheurd, dan kunt u er ook voor kiezen om uw markies opnieuw te laten bekleden. U heeft een ruime keus uit moderne, en klassieke doeken welke alle op uw bestaande markies aangebracht kunnen worden. Na het bekleden wordt uw markies altijd afgewerkt met een kunststof biesband in een passende kleur bij het doek.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Markiezen renovatie

Wanneer wij uw markiezen opnieuw gaan bekleden vervangen we standaard nog een aantal onderdelen, zie de opsomming hieronder voor een overzicht:

  • Doek vervangen
  • Doek bevestigen op het frame
  • Inclusief volant (recht of schulp)
  • Koorden vernieuwen
  • Katrollen vernieuwen

Indien gewenst kunnen wij ook het frame voor u schuren en opnieuw lakken.

Wanneer u uw markiezen helemaal wilt upgraden naar de 21e eeuw kunnen we ook het elektrisch maken van uw markiezen voor u verzorgen!

Overal Weerts markiezen

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh