Rolluiken

Ook voor rolluiken bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met de aanwezige jarenlange ervaring is er voor iedere situatie een oplossing. De rolluiken werken zonwerend, isolerend, geluidswerend, inbraakwerend én energiebesparend. Lees hieronder meer over de vele voordelen van rolluiken, of vraag direct een offerte aan voor een rolluik op maat.

rolluiken

Aluminium rolluiken

rolluik op zonnepanelen

Solar rolluiken

rolpoort garagedeur

Rolpoorten

Comfort

Het hele jaar door bewijzen rolluiken hun nut. Tijdens de koudere periodes bieden ze extra isolatie en draagt een rolluik sterk bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl ze op de warmere dagen zeer efficiënt zijn in het koel houden van de woning. Daarnaast bieden ze in gesloten of halfopen toestand bescherming tegen storende reflecties in beeldschermen en verkleuring van het meubilair. Onze rolluiken zijn eenvoudig in gebruik en bediening; zowel manuele als elektrisch bediening is mogelijk.

Privacy

Met rolluiken weert u niet alleen de felle zon. U houdt er ook de extra warmte mee binnen in de winter. Onze rolluiken verhinderen tevens de ongewenste inkijk en bieden u de gewenste privacy. Door ze in gesloten of halfopen toestand te plaatsen, bepaalt u zelf de mate van privacy.

Inbraakwerend

Het veiligheidsgevoel is vaak de belangrijkste factor om voor rolluiken te kiezen en dat is in geen geval onterecht. Door de vaste afsluiting van ramen en deuren worden ongewenste bezoekers tegengehouden. Bij onze voorzetrolluiken kunnen ook extra veiligheidsveren geplaatst worden die het rolluikpantser steeds naar beneden gedrukt houden in gesloten toestand.

Energiebesparend

Energiezuinig wonen kan op tal van manieren gerealiseerd worden met een rolluik. Op hete zomerdagen vermijdt u het extra koelen, in de koudere maanden geniet u van de extra warmte die binnen blijft. Door het creëren van een extra luchtkamer tussen het raam en het rolluik, fungeert een rolluik als isolator. U bespaart niet alleen energie door het plaatsen van rolluiken: u kunt uw rolluiken nu ook aansturen met zonne-energie: energiebesparend, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijdt u kap- en breekwerk bij de installatie.