zonwering

Rolluiken

Ook voor rolluiken bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met de aanwezige jarenlange ervaring is er voor iedere situatie een oplossing. De rolluiken werken zonwerend, isolerend, geluidswerend, inbraakwerend én energiebesparend. Lees hieronder meer over de vele voordelen van rolluiken, of vraag direct een offerte aan voor een rolluik op maat.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Comfort

Het hele jaar door bewijzen rolluiken hun nut. Tijdens de koudere periodes bieden ze extra isolatie en draagt een rolluik sterk bij aan het vasthouden van de warmte, terwijl ze op de warmere dagen zeer efficiënt zijn in het koel houden van de woning. Daarnaast bieden ze in gesloten of halfopen toestand bescherming tegen storende reflecties in beeldschermen en verkleuring van het meubilair. Onze rolluiken zijn eenvoudig in gebruik en bediening; zowel manuele als elektrisch bediening is mogelijk.

Privacy

Met rolluiken weert u niet alleen de felle zon. U houdt er ook de extra warmte mee binnen in de winter. Onze rolluiken verhinderen tevens de ongewenste inkijk en bieden u de gewenste privacy. Door ze in gesloten of halfopen toestand te plaatsen, bepaalt u zelf de mate van privacy.

Inbraakwerend

Het veiligheidsgevoel is vaak de belangrijkste factor om voor rolluiken te kiezen en dat is in geen geval onterecht. Door de vaste afsluiting van ramen en deuren worden ongewenste bezoekers tegengehouden. Bij onze voorzetrolluiken kunnen ook extra veiligheidsveren geplaatst worden die het rolluikpantser steeds naar beneden gedrukt houden in gesloten toestand.

Energiebesparend

Energiezuinig wonen kan op tal van manieren gerealiseerd worden met een rolluik. Op hete zomerdagen vermijdt u het extra koelen, in de koudere maanden geniet u van de extra warmte die binnen blijft. Door het creëren van een extra luchtkamer tussen het raam en het rolluik, fungeert een rolluik als isolator. U bespaart niet alleen energie door het plaatsen van rolluiken: u kunt uw rolluiken nu ook aansturen met zonne-energie: energiebesparend, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijdt u kap- en breekwerk bij de installatie.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh