ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Houten carport

Met een prachtige houten carport maak je je woning écht af. Je plaatst een stijlvolle overkapping die je auto, maar ook andere voertuigen beschermt tegen neerslag en andere vervelende ongemakken zoals bladeren en vogelpoep. In de zomer schermt de houten carport felle zonnestralen af en in de winter blijft de temperatuur onder het afdak vaak net boven het vriespunt. De houten carports van Weerts Advies worden perfect op maat gemaakt en je hebt enorm veel keuzemogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan!

Vraag een offerte aan
houten carport

Waarom kiezen voor een houten carport?

Er zijn vele redenen om voor een houten carport te gaan. Misschien past een houten carport wel het beste bij de stijl van jouw woning, of misschien wil je graag een plat dak in plaats van een schuin aflopend dak of een halfrond dak. Wat de reden ook is om te kiezen voor een houten carport, Weerts Advies kan in alle situaties meedenken om jouw houten carport volledig naar wens te realiseren.

Contact opnemen

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Voordelen van een carport met houten finish

   Als je kiest voor een carport met houten afwerking, kies je bij Weerts Advies sowieso voor een model waar je jaren mee vooruit kunt. Een carport met houten finish heeft qua looks iets voor op de aluminium varianten, zeker als je huis wat klassieker van stijl is. Hout geeft toch een warmere, robuustere uitstraling dan staal of aluminium en dat is waar veel mensen voor vallen. Ook is hout een stuk voordeliger in de aanschaf en is het makkelijk in elke kleur te schilderen. Ook als je je bedenkt qua kleur kan een houten carport dus jarenlang mee!

   • Voordelig in aanschaf
   • Sfeervolle, robuuste look
   • In iedere kleur te verven
   • Uit te breiden met lichtkoepels en andere extra’s