ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Houten carport

Met een prachtige houten carport maakt u uw woning écht af. Hiermee creëert u een overdekte plek voor bijvoorbeeld uw auto. Zo staat deze beschut, waardoor hij beschermd is tegen neerslag en bladeren. Ook warmt ‘ie niet zoveel op in de zomer en hoeft u in de winter niet te krabben! Ideaal, dus. De houten carports van Weerts Advies worden perfect op maat gemaakt en u heeft veel keuzemogelijkheden.

Waarom kiezen voor een houten carport?

Misschien past een houten carport wel het beste bij uw woningstijl, of misschien wilt u graag een plat dak in plaats van een schuin aflopend dak of een halfrond dak. Wat de reden ook is om te kiezen voor een houten carport, Weerts Advies kan in alle situaties meedenken om uw houten carport volledig naar wens te realiseren.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!
   Verschillende uitvoeringen

   De houten carport wordt ofwel afgewerkt aan de onderzijde of er wordt gekozen voor geschilderde balken in het zicht. Ongeacht welke houten variant van de houten carport u kiest, het is altijd een degelijke oplossing. Ook wordt deze houten carport ingericht geheel naar uw wens. Al onze houten carports zijn voorzien van aluminium staanders van 110 x 110 mm. Dit zorgt ervoor dat een lange levensduur van de onderhoud gegarandeerd is. Dit komt doordat aluminium niet rot, zelfs niet wanneer het in de grond zit.

   Wanneer u toch kiest voor houten staanders zorgen wij ervoor dat deze zo goed mogelijk de tand des tijds doorstaan. Net als onze boogcarports worden de houten carports op een betondrukpunt in de grond geplaatst om de opwaartse en neerwaartse druk van het dak meer dan voldoende te kunnen opvangen.

   Eindeloze mogelijkheden

   Een houten carport is eindeloos uit te breiden. U kunt hierbij denken aan verlichting, isolatie van het plafond, afgewerkt met vlakke panelen of schrootjes. Maar natuurlijk ook lichtkoepels of complete lichtstraten. U kunt makkelijk een afspraak met één van onze verkopers om alle mogelijkheden te bespreken voor uw houten carport. Eén ding is zeker: u zult niet snel nee te horen krijgen betreffende de mogelijkheden.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Weerts Advies

   Weerts Advies levert houten carports in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen en eigenlijk ook ver daarbuiten. Naast het leveren van de carports kunnen wij ook de gehele montage verzorgen. U bent dan verzekerd van een degelijk en vakkundige montage. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal een Weerts carport

   Wij leveren carports in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Snelle reactie

   • Bekwame vakmensen
   • Topkwaliteit producten

   • Bezorging

   Wat vinden onze klanten?