• houten carport

Houten carport:
Voor elke situatie

Vanaf: € 1.500,-

Plat-, schuin- of halfrond dak. Vanaf prijs is voor 3×2,5 m.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom kiezen voor een houten carport?

Misschien past een houten carport wel het beste bij uw woning stijl, of misschien wilt u graag een plat dak in plaats van een schuin aflopend dak of halfrond. Wat de reden ook is om te kiezen voor een houten carport te gaan, Weerts Advies kan in alle situaties meedenken om uw houten carport volledig naar wens te realiseren.

Verschillende uitvoeringen

De houten carport wordt ofwel afgewerkt aan de onderzijde of er wordt gekozen voor geschilderde balken in het zicht. Ongeacht welke houten variant van de houten carport u kiest, het is altijd een degelijke oplossing. Ook wordt deze houten carport ingericht geheel naar uw wens.

Al onze houten carports zijn voorzien van aluminium staanders van 110 x 110 mm. Dit zorgt ervoor dat een lange levensduur van de onderhoud gegarandeerd is. Dit komt doordat aluminium niet rot, zelfs niet wanneer het in de grond zit.

Wanneer u toch kiest voor houten staanders zorgen wij er voor dat deze zo goed mogelijk de tand des tijds doorstaan kunnen. Net als onze boogcarports worden de houten carports op een betondrukpunt in de grond geplaatst, dit om de opwaartse en neerwaartse druk van het dak meer dan voldoende te kunnen opvangen.

Eindeloze mogelijkheden

Een houten carport is eindeloos uit te breiden, je kunt hierbij denken aan verlichting, isolatie van het plafond afgewerkt met vlakke panelen of schrootjes. Maar natuurlijk ook lichtkoepels of complete lichtstraten.

U kunt makkelijk een afspraak met één van onze verkopers om alle mogelijkheden te bespreken voor uw houten carport. 1 ding is zeker, u zult niet snel nee te horen krijgen betreffende de mogelijkheden.