Natuurlijke ruimtes

Houten tuinkamers

Creëer licht en ruimte met een prachtige houten tuinkamer. Met een luxe tuinkamer kunt u altijd genieten van het echte tuingevoel, terwijl u wel overdekt en geïsoleerd in een kamer zit. Heeft u al een veranda? Dan is het altijd mogelijk om hier een houten tuinkamer van te maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk grenzeloos.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Klanten geven ons een 4.5/5

Grenzeloze mogelijkheden

Met een basis van prachtig Douglas hout, met een vlak of schuin aflopend dak, maken wij de veranda helemaal dicht met aluminium schuifwanden, vouwwanden of glazen wanden. Vaste zijwanden van Douglas hout zorgen er voor dat u heerlijk beschut zit.

We bespreken en ontwerpen de veranda samen met u. Zo kunnen we lichtstraten maken, daglichtkoepels, zonwering enzovoort. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

Een houten tuinkamer van prachtig Douglas hout, maar dan met de nieuwste technieken. Zo geniet u van echte natuurlijke materialen in combinatie met optimaal comfort. En hoe u het ook wilt: wij kunnen het maken. Wij kunnen al uw wensen verwerken in een prachtig ontwerp, zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw houten tuinkamer.

Houten tuinkamer op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van tuinkamers. Ook voor op maat gemaakte houten tuinkamers kunt u bij ons terecht. Wij bespreken dan samen met u al uw wensen, zodat we vervolgens, ook in samenwerking met u, tot een ontwerp komen dat perfect voldoet aan uw eisen. Zo bent u ervan verzekerd dat de houten tuinkamer perfect bij uw woning past en in alle opzichten voldoet aan uw wensen en behoeften.

Overal een Weerts tuinkamer

Wij leveren houten tuinkamers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

Geheel Vrijblijvend

Nieuwsgierig geworden of klaar om je project waar te maken?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!

Klanten geven ons een 4.5/5


reviews

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten

Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.

"Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping."

Fam. de Kroon

Echt een aanrader

"Heb door Weerts Advies reeds meerdere opdrachten laten uitvoeren. Altijd zeer tevreden geweest over service en kwaliteit. Duidelijke communicatie en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen."

Frits Meinen

Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak

"Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam."

Fam. Mak

Al meerdere opdrachten

"Al meerdere opdrachten geplaatst bij Weerts, kozijnen, rolluiken en screens, altijd naar volledige tevredenheid en dan kan er, door de hitte?, wel eens een beugeltje afknappen en wil een rolluik niet meer omhoog. 's Morgens gebeld en 's middags het probleem al verholpen, geheel kosteloos. Bedankt voor de snelle service, wederom maar alle tevredenheid opgelost!"

N Kuiper

Fantastisch familie bedrijf

"Fantastisch familie bedrijf , heeft al meerdere opdrachten van mij gehad en nieuwe opdracht weer gepland , ben zeer goed te spreken over kwaliteit en prijs"

Gerard Lambers

Uitgebreid assortiment

"Uitgebreid assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding!"

Joyce Hanenbergh