ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Houten tuinkamer

Creëer licht en ruimte met een prachtige houten tuinkamer. Met een luxe tuinkamer kunt u altijd genieten van het echte tuingevoel, terwijl u wel overdekt en geïsoleerd in een kamer zit. Heeft u al een veranda? Dan is het altijd mogelijk om hier een houten tuinkamer van te maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk grenzeloos.

Grenzeloze mogelijkheden

Met een basis van prachtig Douglas hout, met een vlak of schuin aflopend dak, maken wij de veranda helemaal dicht met aluminium schuifwanden, vouwwanden of glazen wanden. Vaste zijwanden van Douglas hout zorgen er voor dat u heerlijk beschut zit.

We bespreken en ontwerpen de veranda samen met u. Zo kunnen we lichtstraten maken, daglichtkoepels, zonwering enzovoort. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

Een houten tuinkamer van prachtig Douglas hout, maar dan met de nieuwste technieken. Zo geniet u van echte natuurlijke materialen in combinatie met optimaal comfort. En hoe u het ook wilt: wij kunnen het maken. Wij kunnen al uw wensen verwerken in een prachtig ontwerp, zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw houten tuinkamer.

Houten tuinkamer op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van tuinkamers. Ook voor op maat gemaakte houten tuinkamers kunt u bij ons terecht. Wij bespreken dan samen met u al uw wensen, zodat we vervolgens, ook in samenwerking met u, tot een ontwerp komen dat perfect voldoet aan uw eisen. Zo bent u ervan verzekerd dat de houten tuinkamer perfect bij uw woning past en in alle opzichten voldoet aan uw wensen en behoeften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal een Weerts tuinkamer

Wij leveren houten tuinkamers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon