ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Houten tuinkamer

Creëer licht en ruimte met een prachtige houten tuinkamer. Met een luxe tuinkamer kunt u altijd genieten van het echte tuingevoel, terwijl u wel overdekt en geïsoleerd in een kamer zit. Heeft u al een veranda? Dan is het altijd mogelijk om hier een houten tuinkamer van te maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk grenzeloos.

Grenzeloze mogelijkheden

Met een basis van prachtig Douglas hout, met een vlak of schuin aflopend dak, maken wij de veranda helemaal dicht met aluminium schuifwanden, vouwwanden of glazen wanden. Vaste zijwanden van Douglas hout zorgen er voor dat u heerlijk beschut zit.

We bespreken en ontwerpen de veranda samen met u. Zo kunnen we lichtstraten maken, daglichtkoepels, zonwering enzovoort. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!
   Natuurlijke materialen komen samen met de nieuwste technieken

   Een houten tuinkamer van prachtig Douglas hout, maar dan met de nieuwste technieken. Zo geniet u van echte natuurlijke materialen in combinatie met optimaal comfort. En hoe u het ook wilt: wij kunnen het maken. Wij kunnen al uw wensen verwerken in een prachtig ontwerp, zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw houten tuinkamer.

   Houten tuinkamer op maat gemaakt

   Weerts Advies is specialist op het gebied van tuinkamers. Ook voor op maat gemaakte houten tuinkamers kunt u bij ons terecht. Wij bespreken dan samen met u al uw wensen, zodat we vervolgens, ook in samenwerking met u, tot een ontwerp komen dat perfect voldoet aan uw eisen. Zo bent u ervan verzekerd dat de houten tuinkamer perfect bij uw woning past en in alle opzichten voldoet aan uw wensen en behoeften.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal een Weerts tuinkamer

   Wij leveren houten tuinkamers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige mont