ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Waarom rolgordijnen

Het assortiment rolgordijnen van Weerts Advies bestaat uit rolgordijnen van verschillende materialen, kleuren en vormen. Alle rolgordijnen kunnen op maat gesneden en direct bij je thuis geplaatst worden. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste rolgordijn uit te kiezen; hierbij geven wij je graag advies.

Wij bieden een uitgebreide collectie rolgordijnen met eindeloze variatie aan mogelijkheden. Voor een eenvoudig rolgordijn ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor speciale rolgordijnen zoals lichtdichte rolgordijnen of XL rolgordijnen zit je bij ons goed! De prijzen van de rolgordijnen variëren van zeer scherp tot uiterst exclusief, afhankelijk van je behoefte. Verder hoef je je geen zorgen te maken over de maat en de plaatsing van de gordijnen, wij meten dit graag voor je op en plaatsen ze met uiterste precisie.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Duo rolgordijnen

   Naast de reguliere gordijnen verkopen wij ook duorolgordijnen in verschillende soorten en maten. Duorolgordijnen zijn in wezen hetzelfde als een normaal rolgordijn, echter is deze soort rolgordijn voorzien van een extra rolgordijn. Duo rolgordijnen rollen achter elkaar langs waarbij één laag bestaat uit een gestreepte stof. Met een duo rolgordijn kun je licht en zicht optimaal doseren. Duo rolgordijnen zijn leverbaar in vele kleuren en stofvarianten.

   Benieuwd naar de mogelijkheden met onze duo en normale rolgordijnen?

   Vraag dan een offerte aan, wij zullen spoedig contact met je opnemen. Voor verdere vragen of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts Rolgordijnen

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor je voorzien; bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring