Zonwering:
Screens

Vanaf: € 188,-

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Houd de zon tegen met de meest betrouwbare zonwering

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt. Met dit type zonnewering houdt u de zon en de temperatuur buiten, maar kunt u toch naar buiten kijken. Door het speciaal geweven screendoek zijn ze lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend. Een erg fijne combinatie en handige oplossing. En doordat ze weinig ruimte in beslag nemen, ze openen en sluiten immers recht naar beneden en naar boven, zal er niets uitsteken buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Ruim assortiment

Weerts Advies levert uw screens snel en vakkundig. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Naast de verschillende uitvoeringen heeft u ook een uitgebreide keuze aan bedieningen:

  • Handbediening, een screen met bandopwinder
  • Slinderbediening, een screen met een draaislinger
  • Elektrisch bediening, een screen met een schakelaar op de muur met een Rojaflex motor
  • Elektrische bediening met afstandsbediening, een screen met Rojaflex motor en een draadloze hand of wandzender, voor het ultieme gevoel van luxe

Zonnewering in alle maten

Bij Weerts Advies kunt u niet alleen terecht voor het ruime assortiment aan screens, maar ook voor zipscreens en serrezonnewering. Beide systemen hebben bewezen op een effectieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de temperatuur in uw huis.