Zonwerende raamfolie

Warmt jouw huis snel op in de zomer? Met onze unieke zonwerende raamfolie is dat snel verleden tijd. De warmte blijft grotendeels buiten, terwijl jij toch je zicht naar buiten behoudt! Door de speciale werking van onze zonwerende raamfolie kan deze aan de binnenkant aangebracht worden, wat een eenvoudige bediening mogelijk maakt. Door je raamfolie zonwerend te maken, houd je niet alleen de warmte buiten, ook schadelijke uv-straling blijft buiten. Zo krijg je op zonnige plekken in huis geen verkleuringen in je meubels!

Weten wat een zonwerende raamfolie voor jouw huis of kantoor kan doen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan
climat screen

Climate screen – serrezonwering

climat screen

Climate screen – verticaal

climat screen

Climate screen – op kantoor

Zonwerende raamfolie aan de binnenkant?

De meeste mensen denken dat zonwering pas effectief kan zijn als het aan de buitenkant van de ramen geplaatst wordt. Niets is minder waar! Dankzij de innovatieve technologie van onze Climat Screen raamfolie is de werking zo effectief, dat het zonwerende raamfolie aan de binnenkant uitstekend zijn werk doet. Daarnaast is deze folie makkelijker te plaatsen én te bedienen. En dat merk je ook in de prijs!

Koel in de zomer, warm in de winter

Door de unieke werking van ons zonwerende raamfolie zorgt hij op warme dagen voor verkoeling, maar ook voor een aangename temperatuur in de winter. Deze folie zorgt namelijk voor een stilstaande laag lucht tussen raam en folie, waardoor hij op koude dagen ook extra isolerend werkt. Met winterse temperaturen buiten blijft het binnen dus ook makkelijker aangenaam warm!

Alle voordelen van zonwerende raamfolie

De temperatuurbeheersing is één van de grootste voordelen van onze zonwerende raamfolie. Maar er zijn ook andere voordelen te noemen! Zo bespaar je in de winter op stookkosten en in de zomer op kosten voor luchtkoeling door airconditioning. En vervelende schitteringen, waardoor je beeldschermen niet goed kunt bekijken? Die zijn ook voorgoed verleden tijd!

 • Koeler binnen op warme zomerdagen
 • Warmer in huis bij koude buitentemperaturen
 • Weert schadelijk uv-licht
 • Energiebesparend
 • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
 • Jou Inhoud Komt Hier
 • Makkelijk te plaatsen én te bedienen
 • Geen schitteringen en reflecties op beeldschermen

Zonwerende raamfolie transparant

Het brede assortiment van Climat Screen zonwering biedt meerdere varianten van zonwerende raamfolie die transparant of deels transparant zijn. Je hebt de keuze uit de opties Dim-out, Medium en Light: ieder met een eigen mate van transparantie, maar je behoudt altijd een deel van het zicht naar buiten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurstellingen, waardoor je gemakkelijk aansluit op de stijl van je interieur.

 • Maple Bronze: brons-zilver
 • Osmium Grey: grijs-zilver
 • Crystal White: wit-zilver
 • Bright Silver: zilver-zilver

Zonwerende raamfolie op maat

Een perfecte aansluiting is erg belangrijk voor een goede werking van Climat Screen raamfolies. Daarom wordt al onze zonwerende raamfolie op maat voor je gemaakt! Voor ieder raam garanderen we daarmee de juiste pasvorm en daardoor een optimale werking. Zonwerende raamfolie op maat is dé manier om ongewenste zonnestralen buiten te houden en in ieder seizoen te genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Brochures Climat Screen

In onderstaande brochures maak je uitgebreid kennis met de zonwerende raamfolies die Climat Screen te bieden heeft. Ontdek de verschillende uitvoeringen, meer technische informatie en interessante praktijkvoorbeelden van plaatsen waar een Climat Screen al voor een fijner binnenklimaat heeft gezorgd. Voor thuisgebruik is er de consumentenbrochure, en voor de zakelijke markt is er ook een speciale zakelijke brochure beschikbaar.
en.

Zakelijke brochure
Consumentenbrochure
climat screen

Andere raamfolies

Naast raamfolie die zonwerend is, heeft Weerts Advies een groot assortiment raamfolies in huis voor verschillende doeleinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een manier om wat inkijk weg te nemen, of je ramen extra te beveiligen tegen inbraak? Ook dan hebben we het juiste raamfolie voor jou in ons assortiment. Neem gerust een kijkje en ontdek alle mogelijkheden!

Al onze raamfolie

Raamfolie zonwerend van dé specialist in raambekleding

Bij Weerts Advies weet je zeker dat je kiest voor raambekleding van absolute topkwaliteit. Met meer dan 30 jaar in het vak weten we precies waar we op moet letten bij het selecteren van de juiste raambekleding voor iedere ruimte. We bieden voor ieder budget de juiste keuze, en hebben daarbij altijd extra oog voor kwaliteit. We maken al je zonwering en raamfolie op maat en installeren het vakkundig, zodat je er jaren van kunt genieten!

 • 30 jaar ervaring in het vak
 • Grote keuze in raambekleding en zonwering
 • Altijd oog voor kwaliteit

Persoonlijk advies

Uniek aan onze dienstverlening is ons advies op maat. We denken graag met je mee welke zonwerende raamfolie het best geschikt is in jouw situatie, en zullen het ook eerlijk zeggen als we een betere oplossing voor je in huis hebben. Dat is de persoonlijke aanpak van Weerts Advies! En heb je vragen over onze producten? Ook dan staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op