• schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden

Wanden:
Schuifwanden

De glazen wanden zijn leverbaar in 15 standaard kleuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Glazen schuifwanden onder overkapping: Voor licht en ruimte

De meest bekende toepassing van een glazen schuifwand is onder uw aluminium overkapping. Omdat de schuifwand voor 95% uit glas bestaat blijft een nagenoeg volledig zicht naar buiten bestaan. Zo kunt u zonder obstakels blijven genieten van uw uitzicht. De glazen wanden zijn leverbaar in 15 standaard kleuren, dus altijd een kleur die bij uw veranda past. Omdat de niet-glas delen vervaardig zijn uit aluminium en kunststof heeft u net als met uw veranda een zeer onderhoudsarm product.

Hardglazen puien

Weerts levert haar schuifwanden altijd in 10 mm gehard glas, ongeacht de afmetingen. Op deze manier voldoen de glazen schuifwand altijd aan alle eisen.
Alle schuifwanden worden compleet op maat gemaakt, omdat Weerts niet met standaard afmetingen werkt krijgt u altijd een maatproduct passend in uw situatie.

De hardglazen puien van Weerts zijn voorzien van meenemers, deze zorgen er voor dat wanneer de op maat gesneden glaspanelen worden dicht getrokken dat elk opvolgende glaspaneel automatisch volgt.

Voordelen van glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden hebben vele voordelen, ten opzichte van andere voordelige systemen, zoals:

 • Sunparadise top-kwaliteit
 • Op maat gemaakt systeem
 • Altijd 1 cm dik glas, ongeacht de hoogte
 • Standaard geleverd met meenemers
 • Standaard geleverd met tochtprofielen
 • Dubbelwandig onderprofiel, voor een optimale loop
 • Qualicoat poedercoating

Toepassingen van onze schuifwanden

Glazen schuifwand onder een houten veranda
Onder houten veranda’s misstaan glazen wanden ook niet! 15 Standaard kleuren zorgen er voor dat de glazen wand altijd goed bij het hout past wat er gebruikt is om de houten veranda te bouwen.

Omdat de glazen wanden op de onderkant rollen en aan de bovenkant alleen worden begeleid is elk soort hout geschikt voor een glazen wand. Er wordt namelijk geen gewicht getrokken aan de houten constructie.

De wand loopt volledig op rollen op de aan te brengen betonband.

Glazen schuifwand thuis of op kantoor als afscheiding
Voor een transparante afscheiding in uw woning of kantoor zijn glazen schuifwanden ook geschikt. De wanden zijn namelijk te leveren in 100% transparant maar ook in melkglas, waardoor het doorzicht wordt belemmerd.
Zo kunt u wanneer er minder behoefte aan privacy de schuifwand helemaal open zetten en wanneer het gewenst is om een ruimte te creëren met volledige privacy kan deze dicht getrokken worden.

De glazen wanden zijn leverbaar in 15 standaard kleuren, dus voor elke situatie een passende kleur.

Glazen schuifwand als douchewand
Omdat de glazen wanden geheel uit onderhoudsarme onderdelen bestaat, zijn ze geschikt als douchewanden. De hardglazen schuifwanden zijn ontwikkeld voor buiten, dit maakt ze zeer geschikt voor een vochtige ruimte als een douche.