Glazen schuifwanden

Met een glazen schuifwand geniet je in alle seizoenen van een vrij uitzicht naar buiten, zonder last te hebben van typisch Nederlandse weersinvloeden. Regen, kou en wind maken geen kans en je kunt het hele jaar genieten van een aangename temperatuur. Omdat de niet-glazen delen vervaardigd zijn uit aluminium en kunststof kies je voor een zeer onderhoudsarm product, dat jarenlang meegaat. Creëer een goed geïsoleerde ruimte of maak de weg vrij voor frisse buitenlucht! Vraag vandaag nog jouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
glazen schuifwanden

Volledig glazen wanden

schuifwanden

Glazen wanden

aluminium vouwwand

Vouwwanden

aluminium kozijnen

Vaste kozijnen

De voordelen van onze glazen schuifwanden

Voor onze glazen schuifwanden maken we gebruik van topkwaliteit producten van Sunparadise. De wanden bestaan uit panelen van minstens 10 mm dik gehard glas. Hiermee voldoen we aan alle veiligheidseisen! De aluminium profielen zijn onderhoudsarm en leverbaar in maar liefst 15 kleuren: altijd een kleur die bij jouw huis past. Onze hardglazen puien zijn voorzien van tochtprofielen en meenemers: trek je het eerste paneel dicht, dan zorgen meenemers ervoor dat elk opvolgende glaspaneel automatisch volgt. Zo sluit je glazen schuifwand altijd perfect af!

 • Topkwaliteit van Sunparadise
 • Minstens 1 cm dik glas
 • Aluminium profielen in 15 kleuren
 • Qualicoat poedercoating
 • Geleverd met tochtprofielen en meenemers
 • Dubbelwandig onderprofiel, voor een optimale loop

Glazen schuifwand op maat

Kenmerkend aan de dienstverlening van Weerts Advies is dat er bij ons geen standaard oplossingen bestaan. Al onze glazen schuifwanden maken we volledig voor je op maat! Van het glas tot de profielen en de meenemers: alles stemmen we af op jouw situatie. Dat betekent dat je nieuwe glazen schuifpui altijd perfect aansluit op bestaande muren en plafonds in je huis.

 • schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden
 • schuifwanden

Toepassingen

Onze glazen schuifwanden worden het meest gebruikt onder een overkapping of veranda, maar misstaan zeker ook niet op andere plaatsen in huis. Vertel ons je wensen, dan kunnen de specialisten van Weerts Advies je vertellen of een glazen schuifpui ook iets voor jou kan zijn.

Glazen schuifwand overkapping of veranda

De nummer één toepassing van glazen schuifwanden is onder overkappingen en veranda´s. Met het veranderlijke Nederlandse weer kan je soms maar enkele maanden per jaar gebruik maken van een overkapping zonder glazen beschutting: mét schuifpui wordt je overkapping of veranda een vaste aanbouw aan je huis, die je het hele jaar kunt gebruiken. Kies dus ook voor optimaal gebruik van jouw overkapping of veranda en laat een glazen schuifwand installeren!

Glazen schuifwand tuinhuis

Een donker, ongezellig tuinhuis dat alleen maar dienst doet als opberghok? Met een glazen schuifwand in je tuinhuis is dat verleden tijd. Door er licht binnen te laten, wordt de ruimte bruikbaar voor verschillende doeleinden en creëer je een extra kamer dicht bij huis. Niet alleen laat een glazen schuifwand meer licht binnen, hij isoleert ook nog eens uitstekend!

Andere toepassingen

Ook binnenshuis kan een glazen schuifpui van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld als roomdivider in een grote ruimte, als afbakening van een kantoorruimte of als stijlvolle douchewand in de badkamer. Laat je inspireren door onze specialisten: we hebben inmiddels al in honderden huishoudens glazen wanden mogen plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Roomdivider
 • Scheiding tussen kantoor en privé
 • Douchewand

Fundering voor glazen schuifwand

Om een glazen schuifwand soepel te laten lopen, is het belangrijk om een goede fundering aan te leggen. Omdat de glazen wanden op de onderkant rollen en aan de bovenkant alleen worden begeleid, is het belangrijk dat met name de onderkant op een effen, solide basis geplaatst wordt. Vaak wordt ervoor gekozen om een betonband aan te brengen. Dit vormt de beste en stabielste fundering voor een glazen schuifwand; met name door het gewicht van de wand moet de bodem wel wat kunnen dragen en niet slijten. De plaatsing van een betonband is iets wat de monteurs van Weerts ook voor je kunnen doen!

Jouw glazen schuifwand laten plaatsen door Weerts