Overkapping offerte vrijblijvend aanvragen

Tuinkamers bij Weerts Advies in Hoogeveen

Meer licht en ruimte.

Wanneer u een veranda koopt van Weerts in Hoogeveen of u heeft al jaren een veranda, dan is er altijd een mogelijkheid om van de veranda een tuinkamer te maken. 

Eigenschappen van een tuinkamer:

Schuifwanden

Wanneer u zoekt naar meer licht, lucht en ruimte zijn er welbekende aluminium schuifwanden. Schuifwanden kunnen in vele verschillende uitvoeringen geleverd en geplaatst worden. Denk hierbij een aan een midden openende schuifpui waarbij zo veel mogelijk ruimte in het midden van uw veranda opening ontstaat.
Ook een 2-delige schuifpui behoort tot de opties waarbij de te schuivende delen groter zijn!

Lees hier meer over schuifwanden

Vouwwanden

Voor de maximale opening onder een tuinkamer heeft Weerts een ruime keus in verschillende soorten vouwwanden. Vouwwanden worden als een harmonica geopend en gesloten, en nemen daardoor in de geopende stand het minst ruimte in. Vouwwanden zijn altijd uit te voeren met enkel of isolatieglas en zijn altijd in een kleur te leveren welke het dichtst bij uw bestaande situatie komt.

Bekijk hier de pagina over vouwwanden

Glazen schuifwanden

Het optimale doorzicht wordt verkregen met glazen schuifwanden. Bij deze systemen is er geen aluminium kader wat het doorzicht nog kan belemmeren.
Alle glazen schuifwanden van Weerts worden voorzien van 10 mm gehard glas, op deze manier wordt er een verantwoorde schuifwand geleverd.

Wanneer u de deuren sluit door middel van een glazen of RVS bedieningsknop volgen de panelen elkaar automatisch op door de meenemers. De glazen schuifwanden worden altijd exact op maat gemaakt, Weerts werkt niet met standaard panelen of standaard afmetingen!

Klik hier voor meer informatie over glazen schuifwanden

Ramen en deuren

Uit aluminium of kunststof, Weerts levert beide voor tuinkamers.

Geheel naar uw wens maakt Weerts een opzet met de verdelen van de te dichten vakken onder de veranda. Op deze manier wordt de tuinkamer altijd geheel naar uw wens en specificaties geleverd!

Het is mogelijk de ramen en deuren te voorzien van SKG sluitwerk waardoor er een veilige barrière wordt gecreëerd tussen eventuele intreders en uw woning. 

Wanneer u op zoek bent naar openslaande deuren of misschien een draai/kiep raam in uw tuinkamer, bij Weerts krijgt u altijd deskundig en oprecht advies. 

Dakplaat upgrades

Wanneer u net iets meer verlangt van uw tuinkamer is het mogelijk de dakbeplating van de veranda te upgraden naar een hogere isolatie waarde.
Dit is mogelijk door het vervangen van de (meestal) 16 mm polycarbonaat plaat of (meestal) 10 mm gelaagd glas standaard dakplaten.

De standaard beplating word verwijdert en afgevoerd en wordt vervangen door 32 mm polycarbonaat of isolatieglas! Hierdoor wordt en blijft het langer aangenaam in de tuinkamer ook als de temperatuur iets zakt. Weerts levert ook terras heaters om het genot nog verder te verlengen. 

Tuinkamer met glazen wanden 

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services