ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Aluminium serres

Een serre zorgt voor enorm veel licht en ruimte in uw woning. Ook zorgen de grote glasoppervlakten in de serre voor een gevoel van vrijheid in huis. Ook is een serre vaak één van de goedkopere oplossingen om de ruimte in je huis uit te bouwen. Als ervaren serrebouwer kan Weerts Advies u altijd eerlijk en deskundig adviseren. Ook werkt Weerts Advies altijd met de beste producten.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Maatwerk

   Een serre laten maken is altijd een maatwerk klus. Het voordeel van een serre is dat alle opties geheel naar uw eigen wens zijn in te vullen. Je kan hierbij denken aan kleuren, uitvoeringen van de bewegende delen. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een schuifwand, of toch misschien voor een vouwwand.

   Aangename temperatuur

   Wanneer er gesproken word over een serre dan denkt men vaak direct aan warmte. Natuurlijk bestaat een serre voor 85% uit glas. Maar ook in de ontwikkeling van deze materialen heeft de tijd niet stil gestaan. Omdat de serres van Weerts alleen de beste materialen bevatten geldt dit ook voor glas. Natuurlijk is het mogelijk om een van onze speciale serre zonwering te plaatsen.

   Weerts past enkel glas toe dat ook afdoende is voor uw specifieke situatie. Zo kan er gekozen worden tussen glas of polycarbonaat. De toegepaste polycarbonaat platen zijn altijd 32 mm of dikker om een goede isolatie te kunnen waarborgen.

   Het glas is altijd voorzien van de meest hightech gas vullingen die op dat moment de beste isolatie geven.

   Aluminium serre

   Een serre is altijd geheel naar uw eigen wens op maat gemaakt.

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal een Weerts serre

   Wij leveren aluminium serres in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring