• witte roldeuren
  • grijze rolpoort
  • rode rolpoort

Rolpoort – roldeuren:
55 of 77mm

Uitermate geschikt voor kleinere deuroppervlaktes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Rolpoort 55mm

Het voordelige instapmodel is de 55mm rolpoort. Met een lamelhoogte van 55 mm en een dikte van 9 mm zorgt de 55mm rolpoort voor een uitstekende isolatie voor een aantrekkelijke prijs.

Standaard wordt de 55mm rolpoort voorzien van een schakelaar binnen, op die manier is de veiligheid gewaarborgd en het bedieningsgemak optimaal. De 55mm rolpoort is uitermate geschikt voor kleinere deuroppervlaktes in bijvoorbeeld een garage of garagebox.

Rolpoort 77mm

De rolpoort 77mm is dé rolpoort voor renovatie of nieuwbouw. Standaard is de 77mm voorzien van een elektrische bediening met twee handzenders!

Met een lamelhoogte van 77 mm en een dikte van maar liefst 19 mm geeft de 77mm isolatiewaarden gelijk aan dubbel glas. De rolpoort is standaard voorzien van allerlei veiligheidssystemen zoals onderdorpelbeveiliging en een valbeveiliging. de geprofileerde kast van de rolpoorten zorgt voor een stillere meer comfortabelere loop van de garagedeur.

Novoferm

Ook vanuit Novoferm kunnen wij een rolpoort leveren, deze is voorzien van de welbekende Novoferm bedieningskast en wordt natuurlijk gewaarborgd door de uitstekende Novoferm kwaliteit!

Etalagerolluiken

Ook voor etalage’s, winkels en transparante afscheidingen bestaat er een oplossing. Deze rolpoorten hebben lamellen van 5 mm plexiglas, hierdoor blijft het zicht naar binnen optimaal, terwijl de inbraakvertraging gewaarborgd blijft.