ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Rolpoort – roldeuren: 55 of 77mm

Uitermate geschikt voor kleinere deur-oppervlaktes.

Vraag direct een offerte aan

Rolpoort 55mm

De rolpoort 55mm is het voordelige instapmodel. De lamelhoogte van 55 mm en dikte van 9mm zorgen voor uitstekende isolatie tegen een aantrekkelijke prijs. De 55mm rolpoort is uitermate geschikt voor kleinere deur-oppervlaktes, bijvoorbeeld in een garage of garagebox.

Standaard wordt de 55mm rolpoort voorzien van een schakelaar die zich binnen bevindt. Op deze manier wordt de veiligheid gewaarborgd en is de rolpoort eenvoudig te bedienen.

Rolpoort 77mm

Deze rolpoort is standaard voorzien van elektrische bediening en werkt met handzenders. Standaard wordt de deur geleverd met twee van deze zenders. Met een lamelhoogte van 77 mm en een dikte van 19mm, bent u verzekerd van een isolatiewaarde die gelijk staat aan dubbel glas. Het systeem waarop de rolpoort beweegt, zorgt voor een stille en soepele beweging.

Daarnaast is deze rolpoort voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen, waaronder onderdorpelbeveiliging en valbeveiliging. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele inbraken en ongelukken.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Etalage rolluiken

   Ook voor etalages, winkels of transparante afscheidingen hebben wij een oplossing. Deze rolpoorten hebben lamellen van 5 mm dik plexiglas, waardoor het zicht naar binnen optimaal blijft. Tegelijkertijd wordt de inbraakvertraging gewaarborgd.

   Novoferm kwaliteit

   Vanuit Novoferm leveren wij een rolpoort die is voorzien van de welbekende Novoferm bedieningskast. Dit wordt natuurlijk gewaarborgd door de uitstekende Novoferm kwaliteit!

   Vraag direct een offerte aan

   Wij leveren garages in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies