• iso 45
  • iso 45 garagedeur

Novoferm Garagedeur:
ISO 45 sectionaal

Met een isolatiewaarde gelijk aan een spouwmuur kunt u naar hartenlust stoken in uw garage.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom de ISO 45 sectionaaldeur

De ISO-45 garagedeur biedt bij uitstek een uitkomst wanneer de ISO-20 niet afdoende is. Gebruikt u uw garage als hobbyruimte, fitnessruimte, of als speelruimte voor de kinderen? Dan is de ISO-45 de garagedeur voor u. Met een isolatiewaarde gelijk aan een spouwmuur kunt u naar hartenlust stoken in uw garage. Deze garagedeur wordt zowel bij renovaties als nieuwbouw gebruikt. De ISO-45 deurbladen zijn 45mm dik en gevuld met een isolerende PUR-schuim. De hoge isolatiewaarde van deze garagedeur zorgt ervoor dat kou buiten blijft en dat warmte wordt vastgehouden. Aangezien de deur naar boven schuift en niet kantelt wordt veel ruimte bespaard. De Novoferm ISO-45 sectionaaldeur is verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren.

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

ISO 45, voor wanneer u net iets meer zoekt.

De ISO 45 is “the top of the line” wat betreft sectionaaldeuren. Met een hoogwaardig PU schuim als vulling van de panelen, en een rubberafdichting rondom haalt de ISO 45 garagedeur maar liefst een K waarde van 0,5 W/m²K wat gelijk is aan een moderne spouwmuur. Zo houdt u ‘s winters de warmte binnen, en ‘s zomers blijft het lekker koel.
Iets minder isolatie? Bekijk onze ISO 20 sectionaaldeur >

De ISO 45 garagedeur is bij uitstek geschikt voor grote overspanningen

Omdat het deurblad van een ISO-45 45mm dik is kan deze deur zelfs de grootste overspanningen aan. zowel in de hoogte als in de breedte kunnen we spreken van een krachtpatser. Omdat de ISO-45 zo veelzijdig is passen we ook de vorm van de (torsie) veren aan naar de situatie. Met een verenpakket vaan de voor of achterkant.

Breid uw garagedeur uit met extra opties

Uw garagedeur kan tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Standaard is RAL 9016 van toepassing, dit wordt gezien als verkeers wit, en zelfs de standaard kleur is al gangbaar bij vele woningen!

  • Iedere RAL kleur
  • Loopdeur
  • Raampjes
  • Politiekeurmerk veilig wonen
  • LED verlichting buiten
  • Extra afstandsbedieningen
  • LED verlichting buiten
  • Met een helder maar aangenaam home-coming licht zal bij het openen van uw garagedeur automatisch 60-120 seconden het licht aan gaan. Maar liefst 8 heldere LED lampen verwelkomen u thuis.
  • Uw garagedeur kan tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Standaard is RAL 9016 van toepassing, dit wordt gezien als verkeers wit, en zelfs de standaard kleur is al gangbaar in vele toepassingen!