ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ISO 45 sectionaaldeur

De ISO 45 sectionaaldeur van Novoferm behoort tot de absolute top als het op sectionaaldeuren aankomt. Met een hoogwaardige vulling van PUR-schuim en een rubberen afdichting rondom de panelen, haalt de ISO 45 garagedeur maar liefst een K-waarde van 0,5 W/m²K. Dit staat gelijk aan de isolatiewaarden van een moderne spouwmuur. Zo hou je ‘s winters de warmte binnen en zal het ‘s zomers lekker koel blijven. Je kunt de garage eenvoudig benutten als hobby-, speel- of klusruimte, hoe warm het buiten ook is.

Vraag een offerte aan

Kenmerken ISO 45 sectionaaldeur

De ISO 45 garagedeur wordt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties gebruikt. Het is een veelzijdige, multifunctionele sectionaaldeur die in geen enkele garage misstaat. Maar wat maakt deze sectionaaldeur nu precies zo bijzonder?

ISO 45 sectionaaldeur
sectionaaldeur zwartsectionaaldeur wit

Optimale isolatie

Gebruik je je garage als hobbyruimte, fitnessruimte, of als speelruimte voor de kinderen? Dan is de ISO-45 sectionaaldeur de perfecte garagedeur voor jou. Met een isolatiewaarde die gelijk is aan een spouwmuur, blijft je garage zelfs warm tijdens de strengste winterdagen.

Ruimtebesparing

Aangezien de deur naar boven schuift en niet kantelt, bespaar je veel ruimte in je garage met dit type deur. De Novoferm ISO-45 sectionaaldeur is verkrijgbaar in diverse deurprofielen en in vrijwel alle RAL-kleuren. Zo is er altijd een deur die bij jouw garage en huis past.

Grote overspanningsmogelijkheden

Zelfs voor bredere garages is de ISO 45 sectionaaldeur uitermate geschikt. Het deurblad is 45mm dik, waardoor deze deur de grootste overspanningen aan kan. Zowel in de hoogte als in de breedte kunnen we dus spreken van een krachtpatser. Omdat de ISO 45 sectionaaldeur zo veelzijdig is passen we, afhankelijk van de situatie, ook de vorm van de (torsie)veren aan met een verenpakket voor de voor- of achterkant.

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Breid je garagedeur uit met extra opties

   De ISO 45 sectionaaldeur wordt standaard geleverd in een RAL 9016 witte afwerking: deze kleur staat ook wel bekend als verkeerswit en is een erg gangbare kleur die goed past bij een moderne afwerking. Maar als je hem liever in een andere RAL-kleur ziet, is dat tegen een meerprijs absoluut mogelijk! Verder bestaan er nog meer uitbreidingsopties voor deze garagedeur:

   • Loopdeur
   • Raampjes
   • Afwerking in een afwijkende RAL kleur
   • Led-verlichting buiten
   • Extra afstandsbedieningen

   Andere sectionaaldeuren

   Ben je wel op zoek naar een sectionaaldeur voor je garage, maar is de isolatiewaarde van de ISO 45 sectionaaldeur meer dan je nodig hebt? Ons assortiment voorziet ook in andere sectionaaldeuren, met verschillende isolatiewaarden en afwerkingen. Zo vind je altijd precies de deur die bij jouw garage past!