ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Novoferm Garagedeur: Openslaande Duoport

Grote openslaande garagedeuren met stalen vulling.

Vraag direct een offerte aan

Novoferm Duoport: het comfort van dubbel openslaande deuren

Een parkeerplaats voor je auto, fiets of motor maar ook een opslagruimte, hobbyruimte of speelruimte. Iedereen gebruikt zijn garage voor andere doeleinden. Waar je je garage ook voor gebruikt, met de goed geïsoleerde deuren is het iedereen een comfortabele binnenkomst. Met de Duoport ervaart u het gemak van eenvoudig naar binnen en buiten gaan.

De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die, wanneer ze tegelijk geopend zijn, een brede doorgang vormen. Zo kunt u met een groot voertuig of stuk gereedschap eenvoudig de garage in en uit. Wanneer u met bijvoorbeeld uw fiets of scooter de garage in wilt, creëert u met het openen van één deur hiervoor voldoende ruimte.

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Voordelen

   Een Duoport garagedeur is standaard voorzien van een cilinderslot. Dit slot verzekerd u van een stevige maar gebruiksvriendelijke sluiting. Het is zelfs nog mogelijk om de standaard sluiting te upgraden naar een slot met het Veilig Wonen Politiekeurmerk sluiting. Dit geeft u nog een extra stukje zekerheid.

   De garagedeur wordt compleet geleverd in een aluminium frame met deuren met een stalen vulling erin. Door deze plaatsing is er een optimale isolatie tegen kou, warmte en geluid. De garagedeuren zijn zo goed als onderhoudsvrij, af en toe schoonmaken is voldoende.

   • Grote openslaande garagedeuren, tegelijk en afzonderlijk van elkaar te openen
   • Zeer veilige afsluiting van uw garage
   • 45mm dik deurblad met een isolatiewaarde gelijk aan uw spouwmuur
   • Alle onderdelen verkrijgbaar in de door u gewenste kleur
   • Iedere RAL kleur leverbaar
   • Plaatsing gebeurt in 1 dag

   Breid uw garagedeur uit met extra opties

   • Deurdrangers
   • Stormkettingen