HSS offerte vrijblijvend aanvragen

HSS Folie Serrezonwering

De serrezonwering die werkt van binnen uit!

serrezonwering folie 

Vaak denkt men dat zonwering aan de buitenkant geplaatst moet worden om effectief te zijn. Met de HSS zonwering is dat niet meer nodig.

Dankzij de gepatenteerde gestabiliseerde reflecterende folie wordt maar liefst een reflectiewaarde (warmtewering) behaald tot 88%!

HSS serre 1 HSS serre 2 HSS serre 3

Doorzichtige Folie Zonwering voor uw Serre

De folie is naast bewezen effectief ook nog een doorzichtig, waardoor u een volledig zicht naar buiten behoudt alsof u door een zonnebril kijkt.

HSS Folie serrezonwering is zowel handbediend verkrijgbaar of elektrisch met afstandbediening voor optimaal gebruiksgemak. 

Buiten alle technische en effectieve eigenschappen zijn de HSS serrezonwering ook nog een gem. 20% voordeliger dan serrezonwering buiten!

Contact aanvraag | HSS voor serres

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Een garagedeur of een veranda aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Maak nu een afspraak, zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services