Carport offerte vrijblijvend aanvragen

Carport laten bouwen? 

Een carport laten bouwen? Weert Advies biedt u 2 soorten carports aan, namelijk een boogcarport en houtcarport. Laat deze carports bouwen door de specialisten van Weerts advies uit Hoogeveen.

Carport Bouwen

Voordelen van een boogcarport

Wanneer u op zoek bent naar een bescherming voor uw auto en u heeft geen garage (of deze is niet beschikbaar) dan kunt u er voor kiezen een boogcarport te laten bouwen door Weerts Advies.

Een boogcarport kenmerkt zich door een enorme stevigheid door de gebogen polycarbonaat platen op het dak. U heeft het hele jaar voordeel van een boogcarport.

Met een boogcarport van Weerts Advies blijft uw auto het hele jaar schoon. Daarnaast blijft deze in de zomer koel door de wering van de zon. Ook hoeft u (bijna) nooit meer te krabben tijdens de winter, zodat u direct weg kunt rijden. 

Multifunctioneel

Naast een overkapping voor uw auto of motor, kunt u de carport ook gebruiken als overkapte zitplaats bij slecht weer. Aan het barbecueën met de familie, maar begint het te regenen? Geen probleem, met de boogcarport kunt u gewoon doorgaan en blijft u droog. 

Klik hier voor meer informatie over boogcarports

Boogcarport tegen Huis

Waarom een houten carport? 

Van klassiek tot uiterst robuust, een houten carport past bij elke woning. 

Misschien past een houten carport wel het best bij uw woning stijl of misschien wilt u graag een plat dak in plaats van schuin aflopend of halfrond. Wat de reden ook is om voor een houten carport te gaan, Weerts kan in alle situaties meedenken. Wij zorgen dat uw houten carport geheel naar uw wens gemaakt wordt. Laat dus uw carport bouwen door Weerts advies.

Bekijk hier de houten carports

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services