ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Waarom vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jarenlang in grote aantrek bij veel huishoudens, ze typeren zich door de unieke vorm en werking. De gordijnen bestaan namelijk uit horizontale panelen over de gehele breedte van het raam. Wanneer het gordijn omhoog wordt gerold vouwt het ene paneel over het paneel daarboven, hieraan heeft het vouwgordijn zijn naam én zijn chique en unieke uitstraling te danken. Combineer dit met de vele kleur- en detailvariaties van Weerts Advies en u hebt zo een van de modernste gordijnen voor uw ramen hangen.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Grote keus aan vouwgordijnen

De keuze aan vouwgordijnen is bij ons zeer gevarieerd. De modellen onderscheiden zich in kleuren, maten, stoffen en andere materialen. Wij begrijpen dat de keuze lastig is door de vele mogelijkheden, wij helpen u daarom graag met het kiezen van de juiste soort vouwgordijn. Wanneer u tevreden bent met uw keuze zullen wij de juiste maten opnemen en later de vouwgordijnen bij u thuis plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze vouwgordijnen?

Wanneer u nieuwsgierig bent naar hoe u thuis kunt genieten van de unieke stijl en modellen van vouwgordijnen kunt u vrijblijvend een vouwgordijnen offerte aanvragen. Wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor andere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal Weerts Vouwgordijnen

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon