Binnenzonwering:
Vouwgordijnen

Vanaf: € 115,-

Vouwgordijnen maken wij voor u op maat en plaatsen wij snel en vakkundig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jarenlang in grote aantrek bij veel huishoudens, ze typeren zich door de unieke vorm en werking. De gordijnen bestaan namelijk uit horizontale panelen over de gehele breedte van het raam. Wanneer het gordijn omhoog wordt gerold vouwt het ene paneel over het paneel daarboven, hieraan heeft het vouwgordijn zijn naam én zijn chique en unieke uitstraling te danken. Combineer dit met de vele kleur- en detailvariaties van Weerts Advies en u hebt zo een van de modernste gordijnen voor uw ramen hangen.

Grote keus aan vouwgordijnen

De keuze aan vouwgordijnen is bij ons zeer gevarieerd. De modellen onderscheiden zich in kleuren, maten, stoffen en andere materialen. Wij begrijpen dat de keuze lastig is door de vele mogelijkheden, wij helpen u daarom graag met het kiezen van de juiste soort vouwgordijn. Wanneer u tevreden bent met uw keuze zullen wij de juiste maten opnemen en later de vouwgordijnen bij u thuis plaatsen.

Wanneer u nieuwsgierig bent naar hoe u thuis kunt genieten van de unieke stijl en modellen van vouwgordijnen kunt u vrijblijvend een vouwgordijnen offerte aanvragen. Laat hiervoor uw gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina in, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor andere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.