Binnenzonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Aluminium en houten jaloezieën op maat kopen bij Weerts Advies

Jaloezieën in verschillende maten, vormen en materialen

Weerts Advies heeft verscheidene soorten jaloezieën in het assortiment. Door de vele kleuren, vormen en maten kan er met de jaloezieën kan er eindeloos gevarieerd worden. De jaloezieën kunnen op maat gesneden en direct bij u thuis geplaatst worden. U hoeft alleen maar de juiste soort jaloezieën uit te zoeken.

Waarom moet ik mijn jaloezieën kopen bij Weerts Advies?

Jaloezieën of, in de volksmond, luxaflex zijn de welbekende horizontale aluminium vormen van binnen zonwering. De tijd heeft in jaloezieland niet stil gestaan, gelukkig zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij leveren de nieuwste soorten aluminium jaloezieën in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen, namelijk: de 16 mm, de 25 mm, de 35 mm, de 50 en de 70 mm lamel. Deze 5 uitvoeringen zijn weer eindeloos te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten. 

Houten jaloezieën bij Weerts Aluminium in Hoogeveen

Wie geen liefhebber is van de aluminium jaloezieën is er een uitweg: de houten jaloezie. De houten variant van de jaloezie is bij ons leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. Dit past goed bij u thuis wanneer u houdt van de authentieke klassieke stijl.

Lees hier meer over onze rolgordijnen

Bekijk hier onze vouwgordijnen

Klik hier voor meer informatie over Plissé en Duette systemen

Lees hier meer over Paneelgordijnen

Vraag naar de mogelijkheden bij Weerts Advies Hoogeveen

Wanneer u nieuwsgierig bent naar hoe u thuis kunt genieten van het gemak en de stijl van jaloezieën kunt u vrijblijvend een jaloezieën offerte aanvragen. Vul hiervoor het formulier bovenaan de pagina in, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor andere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services