Zonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Weert Advies voor Zip-screens

De oplossing voor zonwering

Bij Weert Advies bent u op de goede plek wanneer u op zoek bent naar een zonwering tegen de zon en de warme temperatuur. Weerts Advies heeft al meer dan zes jaar ervaring met het populaire product zip-screens. Dit is een type zonwering wat gebruikt kan worden voor ramen, deuren en veranda’s. Daarnaast kunt u deze schermen ook gebruiken als hor, wat ideaal is in de (na)zomer.

Veelzijdig inzetbare zip-screens

Weerts levert dit type screen al sinds de introductie van zip-screens circa 6 jaar geleden.
Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Een Zip screen is zeer veelzijdig en onder andere toepasbaar in de volgende situaties:

Dankzij de afsluiting rondom en een borstel in het onderprofiel zijn Zip screens zelfs toepasbaar als hor, bij naar binnen draaiende ramen.

Ook als de deur open is blijft de Zip screen strak hangen, ook hier is de Zip screen weer toepasbaar als hor bij naar binnen draaiende ramen.

Omdat Zip screens zijdelings afgesloten zijn bewegen zij minimaal mee wanneer er wind op het doek komt. Zo kunt u onder uw veranda een strakke afscheiding maken, die niet alleen een groot deel van de wind weert, maar ook nog een zorgt dat uw terras heerlijk koel blijft.

Bedien uw zip-screen

Wanneer u een zip-screen en de juiste plek heeft gekozen heeft u ook nog een tal van opties aan bedieningen van het product. Bijvoorbeeld een elektrische bediening met een schakelaar aan de muur, of een elektrische bediening met een afstandsbediening, wat echt een gevoel van luxe geeft.

Klik hier voor meer informatie over serrezonwering

Bekijk hier onze screens

Weerts Advies als zonhulp

Bent u benieuwd naar wat Weerts Advies voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? Graag zien we u dan bij onze winkel in Elim bij Hoogeveen. Graag geven wij u hier ook meer informatie over screens en serrezonnewering, twee van onze andere producten die u zullen helpen de zonneschijn te ‘controleren’. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met onze professionele medewerkers.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services