Zonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Serrezonwering van Weerts Advies

Binnen en buiten een fijne temperatuur

Heeft u of zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan weet u vast wel dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als het zonnetje schijnt. Gelukkig heeft Weerts Advies de oplossing voor u: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten.

Serrezonnewering voor uw serre

De serrezonnewering van Weerts Advies is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur onder controle. Niet alleen heeft u hiermee controle over de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis. Bij Weerts Advies hebben we vele soorten en maten zonwering in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

Alle producten kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend bij u geïnstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening, zodat u de serrezonnewering vanuit uw stoel kunt bedienen.

Alle vormen van zonnewering voor binnen kunnen wij exact op maat voor u maken. Dit geldt ook voor allerlei afwijkende raammaten zoals extra lange ramen, schuine, of trapezium/vormige ramen.

Zonnewering aan de buitenkant

Voor serres zijn ook speciale producten voor buitenzonnewering verkrijgbaar. In combinatie met een zon/windautomaat houdt het serrescherm de temperatuur perfect onder controle. De serrezonwering voor buiten wordt meestal elektrisch bediend. 

Bekijk hier onze screens

Lees hier meer over Zip screens

Weerts Advies voor uw zonhulp

Bent u benieuwd naar wat Weerts Advies voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? U bent van harte welkom in onze winkel in Elim bij Hoogeveen. Graag geven wij u hier ook meer informatie over screens en zip-screens, twee van onze andere producten die u zullen helpen de zonneschijn te ‘controleren’. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met onze professionele medewerkers.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services