Zonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Serrezonwering van Weerts Advies

Binnen en buiten een fijne temperatuur

Heeft u of zit u te denken aan een serre bij uw huis? Dan weet u vast wel dat de temperatuur in een serre al bij een klein beetje zon flink kan oplopen. En u zult zien, dit zijn altijd de momenten dat u er net even lekker wilt gaan zitten. Door de grote glasoppervlakten warmt een serre nou eenmaal snel op als het zonnetje schijnt. Gelukkig heeft Weerts Advies de oplossing voor u: serrezonnewering, voor zowel binnen als buiten.

Serrezonnewering voor uw serre

De serrezonnewering van Weerts Advies is geschikt voor binnen en buiten en houdt de temperatuur onder controle. Niet alleen heeft u hiermee controle over de temperatuur, maar kunt u ook een bepaalde sfeer creëren die past bij uw huis. Bij Weerts Advies hebben we vele soorten en maten zonwering in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

Alle producten kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend bij u geïnstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening, zodat u de serrezonnewering vanuit uw stoel kunt bedienen.

Alle vormen van zonnewering voor binnen kunnen wij exact op maat voor u maken. Dit geldt ook voor allerlei afwijkende raammaten zoals extra lange ramen, schuine, of trapezium/vormige ramen.

Zonnewering aan de buitenkant

Voor serres zijn ook speciale producten voor buitenzonnewering verkrijgbaar. In combinatie met een zon/windautomaat houdt het serrescherm de temperatuur perfect onder controle. De serrezonwering voor buiten wordt meestal elektrisch bediend. 

Weerts Advies voor uw zonhulp

Bent u benieuwd naar wat Weerts Advies voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? U bent van harte welkom in onze winkel in Elim bij Hoogeveen. Graag geven wij u hier ook meer informatie over screens en zip-screens, twee van onze andere producten die u zullen helpen de zonneschijn te ‘controleren’. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met onze professionele medewerkers.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Een garagedeur of een veranda aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Maak nu een afspraak, zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services