Zonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Screens | Deuren & ramen

Houd de zon tegen met de meest betrouwbare zonwering

Screens zijn een perfecte oplossing als de zon even te veel wordt. Met dit type zonnewering houdt u de zon en de temperatuur buiten, maar kunt u toch naar buiten kijken. Door het speciaal geweven screendoek zijn ze lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend. Een erg fijne combinatie en handige oplossing. En doordat ze weinig ruimte in beslag nemen, ze openen en sluiten immers recht naar beneden en naar boven, zal er niets uitsteken buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Ruim assortiment bij Weerts Advies

Weerts Advies levert uw screens snel en vakkundig. Met een ruime keuze aan doeken en kleuren kunt u zelf uw screen naar wens samenstellen. Naast de verschillende uitvoeringen heeft u ook een uitgebreide keuze aan bedieningen:

Ook voor de montage van uw screens, welke bediening u ook kiest, kan verzorgd worden door Weerts Advies. 

Zonnewering in alle maten

Bij Weerts Advies kunt u niet alleen terecht voor het ruime assortiment aan screens, maar ook voor zipscreens en serrezonnewering. Beide systemen hebben bewezen op een effectieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de temperatuur in uw huis.

Klik hier voor meer informatie over serrezonwering

Lees hier meer over Zip screens

Weerts voor zonhulp advies

Bent u benieuwd naar wat Weerts Advies voor u kan betekenen of wilt u eens kijken naar ons uitgebreide assortiment? U bent van harte welkom in onze winkel in Elim bij Hoogeveen. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met onze professionele medewerkers.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services