Zonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Buitenzonwering bij Weerts Aluminium Advies in Hoogeveen

Weerts Aluminium Advies biedt een enorm scala aan buitenzonwering aan, voor elk budget en voor elke situatie!

Serrezonwering

Serrezonwering voor zowel buiten als binnen. De serreschermen voor buiten houden de temperatuur onder controle. Deze zonwering kan zowel elektrisch als handmatig bediend worden. Daarnaast is de zonwering voor binnen niet alleen voor controle over de temperatuur, maar het bepaald ook de sfeer in het huis. Er zijn vele soorten en maten zonwering voor binnen, denk hierbij aan (rol)gordijnen, plissés, lamellen en jaloezieën. Deze kunnen zowel (half-)transparant, ondoorzichtig als verduisterend zijn.

Klik hier voor meer informatie over serrezonwering

Screens

Met behulp van screens kunt u de zon ook weren. Deze schermen hebben verschillende bedieningsvormen, zowel voor binnen als buiten. U kunt kiezen voor elektrisch- (ook op afstand), hand- en draaislinger bediening. Deze elektrische bediening wordt aangedreven door een Rojaflex motor.

Bekijk hier onze screens

Zip-screens

Weerts Advies kan ook zip-screens installeren en heeft al meer dan 6 jaar ervaring hierin. Deze zip-screen zonwering kan gebruikt worden voor ramen, deuren en veranda's. Daarnaast kunnen deze schermen ook gebruikt worden als hor. De elektrische bediening (die ook op afstand bediend kan worden) met Rojaflex motor zorgt voor een gevoel van luxe.

Dit is slechts een greep uit onze uitgebreide zonwering collectie, neem contact met ons op voor de hele collectie. Dit kan via het contactformulier (bovenin de pagina) of de telefoon: 0528 - 35 24 17

Lees hier meer over Zip screens

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services