ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie die aan de binnenkant is geplaatst, dát is de HSS Folie Serrezonwering van Weerts advies. Vaak denkt men dat zonwering aan de buitenkant geplaatst moet worden om effectief te zijn. Met de HSS zonwering is dat niet meer nodig.

Dankzij de gepatenteerde gestabiliseerde reflecterende folie wordt maar liefst een reflectiewaarde (warmtewering) behaald tot 88%.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Doorzichtige zonwerende folie

   De folie zonwering is naast bewezen effectief ook nog eens doorzichtig, waardoor u een volledig zicht naar buiten behoudt alsof u door een zonnebril kijkt.

   HSS Folie serrezonwering is zowel handbediend verkrijgbaar of elektrisch met afstandbediening voor optimaal gebruiksgemak.

   Tot wel 20% voordeliger

   Buiten alle technische en effectieve eigenschappen is de HSS zonwerende serre-raamfolie ook nog eens gemiddeld 20% voordeliger dan serrezonwering die buiten geplaatst is. U profiteert dus niet alleen van de gebruiksvoordelen, ook de prijs is meer dan aantrekkelijk!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Overal Weerts zonwerende folie

   Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

   • Meer dan 30 jaar ervaring
   • Persoonlijk advies
   • Snelle reactie

   • Bekwame vakmensen
   • Topkwaliteit producten

   • Bezorging