Vrijblijvende offerte aanvragen

Wie zijn wij

Weerts Hoogeveen bestaat al ruim 15 jaar. In het jaar 1999 zijn wij begonnen met ons bedrijf. Vanuit de passie voor het buitenleven en aluminium, én de vraag naar hoge kwaliteitsproducten. Geen dag is gelijk, de wisselende klantcontacten maken elke dag anders en leuk. Ook het innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten houdt ons altijd scherp.

Over Weerts Advies

Wij zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, om ook in de toekomst hoogwaardige producten te blijven leveren. Producten tegen altijd de scherpst mogelijke prijs. Met als doel om uiteindelijk zoveel mogelijk klanten te voorzien van een uitbreiding op hun woning waar zij jarenlang plezier van kunnen hebben.

Wilt u meer informatie? Vul dan hieronder het formulier in of bel +31 (0) 528 352 417.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services