ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een robuuste garagedeur die opgebouwd is uit gekoppelde horizontale lamellen. Ze worden ook wel overheaddeuren genoemd. Omdat dit type deur zich verticaal opent, heb je vrij spel aan de voor- en achterkant van de deur. Ideaal als je de ruimte in en om je garage goed kunt gebruiken! Sectionaaldeuren met verschillende afmetingen, afwerkingen en isolatiewaarden leveren we met het grootste gemak bij Weerts Advies. Vraag dus gerust eens vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Is een sectionaal garagedeur iets voor mij?

Wil je alle ruimte aan de voor- en achterkant van je garagedeur goed kunnen benutten? Bijvoorbeeld omdat je een korte oprit hebt, of omdat je de maximale ruimte in je garage nodig hebt voor je klusprojecten? Dan is een sectionaaldeur of overheaddeur zeker iets voor jou. Je hebt alleen ruimte nodig aan het plafond van je garage: hier komen de geleiderails die jouw deur bij het opengaan soepeltjes weg laten draaien in de nok van je garage.

Hoe zit een sectionaaldeur in elkaar?

Een sectionaaldeur bestaat uit stalen segmenten die gevuld zijn met hoogwaardig isolatiemateriaal, lijkend op het bekende PUR-schuim. De segmenten zijn aan elkaar gekoppeld en afgewerkt met rubberen afdichtingen, die ervoor zorgen dat er zo min mogelijk isolatiewaarde verloren gaat als je de deur opent.

Een rubberen profiel aan de onderkant en zijkanten van de overheaddeur zorgt ervoor dat de deur niet beschadigt bij het dichtgaan, en houdt eventueel opspattend water of vuil buiten. Tot slot wordt elke sectionaaldeur geplaatst in een gegalvaniseerde kozijnvoet, die ervoor zorgt dat vocht en roest geen vat krijgen op jouw deur.

  • Geïsoleerde stalen segmenten met PUR kern
  • Rubberen afdichtingen tussen segmenten, aan onderkant en zijkant
  • Kozijnvoet van gegalvaniseerd staal
Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!