Schuifwanden offerte vrijblijvend aanvragen

Vouwwanden door Weerts Advies

Aluminium vouwwanden

De vouwwanden van Weerts zijn een meerwaarde voor elke situatie. Het bedieningsgemak van de vouwwanden is ongekend. Deze robuuste vouwwanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

De ongeïsoleerde vouwwand, voor onder een overkapping

Onze ongeïsoleerde vouwwand heeft slechts een vleugeldikte van 42mm, hierdoor doet de vouwwand slank aan en misstaat zij in geen enkele situatie. 

Wij kunnen de vouwwand voorzien van enkel glas, maar ook van dubbel glas tot maximaal 28mm dik! Hierdoor bestaat er nog enige isolatie, en kunt u ook 's winters heerlijk genieten van het buitenleven in uw tuinkamer! 

Meer informatie over de vouwwanden

Wilt u graag meer informatie over de vouwwanden van Weerts Advies? Vraag meer informatie aan door het formulier in te vullen.

Ongeïsoleerd
Thermisch onderbroken
Geïsoleerd

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Een garagedeur of een veranda aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Maak nu een afspraak, zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services