Rolluik offerte vrijblijvend aanvragen

Rolluiken, veiligheid en comfort in 1 pakket

Met rolluiken bent u verzekerd van comfort, veiligheid en rust.

Ook voor rolluiken bent u bij Weerts aan het juiste adres. Met de aanwezige jarenlange ervaring is er voor iedere situatie een oplossing!

rolluiken

Rolluiken beschikken over een aantal zeer aantrekkelijke eigenschappen:

Uw rolluik kan op vele manieren uitgevoerd worden:

Keuze in rolluik kasten

Voor iedere smaak wordt wat gemaakt, of u nu een vierkante kast wilt, een afgeschuinde (meest verkocht), een halfronde of een ronde kast, bij Weerts zijn al deze opties leverbaar. Bij halfronde of ronde rolluikkasten kunnen zelfs de geleiders met een halfrond voorzetprofiel geleverd worden, voor een samenhangende aanblik van uw nieuwe rolluiken.

Keuze in kleuren van uw rolluik

Weerts bied maar liefst 6 standaard kleuren aan bij aluminium rolluiken. Zo is er RAL 9001 gebroken wit, RAL 9010 Wit, en natuurlijk antraciet! Allen zonder meerprijs en even snel geleverd!

Rolluiken Weerts Advies

Kies de rolluikbediening die bij u past:

Rolluik met bandbediening

De voordeligste bediening is een bandbediening. Binnen of buiten wordt dan een bandopwinder geplaatst en u trekt met behulp van de band het rolluik op. Hiermee laat u het rolluik ook zakken.

Rolluik met elektrische bediening

Uw rolluik kan tegen een geringe meerprijs ook uitgevoerd worden met een elektrische motor. U krijgt dan een schakelaar binnen tegen de muur, of het kozijn, en met een druk op de knop gaat uw rolluik geruisloos op en neer.

Rolluik met elektrische bediening en afstandsbediening

Voor een geringe meerprijs kunt u uw rolluik ook met een afstandsbediening bedienen, u kunt dan vanuit elke gewenste positie in huis het rolluik laten zakken of oprollen.

Maak het nog luxer met een elektrische bediening van Rojaflex.

Uw rolluik kan voorzien worden van een luxe elektronische buismotor van Rojaflex. Dit is een zogeheten slimme buismotor. Deze motor herkent namelijk obstakels!

Wanneer u het rolluik laat zakken en bijvoorbeeld per ongeluk een bloembak onder het rolluik heeft gezet herkend deze motor de bloembak als obstakel en zal de motor zelf stoppen en weer 3 seconden in tegengestelde richting draaien!

Ook met het vastvriezen ’s winters gaat het vaak fout met rolluiken. De onderlijst van het rolluik vriest bijvoorbeeld vast aan de vensterbank, wat kan resulteren in hoge kosten doordat de motor blijft draaien, en zodoende de lamellen zelf kan verbuigen!

Dit zal niet gebeuren met de slimme Rojaflex motor. Deze herkent de weerstand bij het oprollen, en zal automatisch stoppen en wederom 3 seconden in tegengestelde richting draaien, om zodoende de spanning van de lamellen te halen.

Ook de montage van uw rolluik kan voorzien worden door Weerts.

rojaflex

 

 

 

Klik hier wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services