Plakfolie offerte vrijblijvend aanvragen

Ruitfolies - tegen inbraak, inkijk en zon

Anti splinter folie

Deze folie beschermt personen voor het geval zij tegen een ruit lopen en zij breekt. Maar anti-splinter folie werkt ook inbraak vertragend!

Folie

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste inbrekers nog altijd via een ruit het snelst naar binnen komen. Dat is nu verleden tijd met anti inbraakfolie van Weerts advies! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega's. 

Anti-inkijk folie

Woont u langs een drukke straat, of kijken uw buren precies in uw slaapkamer? Dan kan anti-inkijkfolie een uitkomst bieden!

Wij kunnen uw ruiten geheel ondoorzichtig maken, of "spiegelfolie" zodat u nog wel naar buiten kunt kijken maar niemand bij u naar binnen (net als in de film) zelfs mat glas kunnen wij nabootsen met onze anti-inkijkfolie!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega's!

Zon- en UV werende folie

Heeft u ook zo'n last van zon maar wilt u eigenlijk geen zonwering aanschaffen? Of verkleuren uw meubelen ook te snel? dan bied een zonwerende en UV werende folie uitkomst. Binnen of buiten geplakt, wat het best past in uw situatie. 

Wij kunnen ook een zonwerende folie combineren met een anti splinter folie! De spreekwoordelijke 2 vliegen in 1 klap!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak kosteloos een afspraak met een van onze collega's.

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services