Wanden: Vouwwanden

Met een vouwwand verdwijnt de harde grens tussen je woning en je tuin. Ontdek hoe je met een harmonicadeur je ruimte flexibel in kunt delen: afgesloten op koudere dagen, en heerlijk open op dagen dat het weer er zich voor leent. Onze glazen vouwwanden maken schakelen tussen verschillende weersomstandigheden eenvoudig en zorgen altijd voor een maximale lichtinval in huis. Een glazen vouwwand voor je overkapping, tuinkamer of toch voor binnen? Het kan allemaal met onze slimme harmonicadeuren! Vraag vandaag nog je offerte aan, of vraag ons advies en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
Vrijblijvend advies

Glazen wanden

glazen schuifwanden

Volledig glazen wanden

schuifwanden

Schuifwanden

aluminium kozijnen

Kozijnen

Waarom kiezen voor een vouwwand?

Een vouwwand is een eenvoudige manier om je huis open te stellen voor het buitenleven. Dankzij de slimme schuifstructuur van onze harmonicadeuren vouw je de glazen vouwwand in zijn geheel opzij, om een bijna gelijkvloerse doorgang te creëren. Zo wordt een kamer die eerder een afgesloten ruimte was, in een handomdraai een overkapping. En haal je buiten naar binnen! En wordt het toch te fris? Dan vouw je de wand met hetzelfde gemak weer dicht, en herstel je de afgesloten kamer in zijn oude glorie. In tien seconden!

  • Creëer een volledig vrije doorgang
  • Maak je woning één met de natuur buiten
  • Verhoogt het woongenot in en om het huis
  • Altijd een optimale lichtinval
  • Makkelijke bediening

Hoogwaardige vouwwanden van glas en aluminium

Met behulp van onze harmonicadeuren zet je een kwalitatief hoogstaande glazen vouwwand neer, waar dan ook in huis. Het bedieningsgemak is ongekend: de profielen van aluminium zijn minder zwaar dan bijvoorbeeld hout of staal, waardoor dit materiaal je uitnodigt om de wand aan te passen naar jouw wensen. Op elk moment van de dag!

Kies zelf je isolatiewaarde

Vind je het belangrijk dat je er tijdens winterdagen warmpjes bij zit, of stook je de ruimte zelf gemakkelijk warm? Naar wens kunnen wij je vouwwand voorzien van enkel glas, maar ook van het meest luxueuze dubbel glas. Het is maar net wat jij verlangt van je ruimte! We hebben slanke, geïsoleerde vouwwanden met een vleugeldikte van slechts 42 mm, maar ook solide harmonicadeuren met dubbel glas tot wel 28 mm dik. Voor elke wens de juiste vouwwand!

Glazen vouwwand voor overkapping, tuinkamer of tuinhuis

Een glazen vouwwand met harmonicadeuren wordt op steeds meer plaatsen in huis toegepast. En zelfs buitenshuis! Meer en meer mensen zijn bezig om de verbinding met buiten te leggen. Wij geven ze geen ongelijk: wie wil er nu niet meer groen en daglicht in zijn leven? Zeker in het Nederlandse klimaat kan het erg de moeite waard zijn.

Wil je je overkapping geschikt maken voor gebruik in alle seizoenen, of een heuse tuinkamer aanleggen? De mogelijkheden zijn eindeloos. En ook in je tuinhuis kan een mooie vouwwand van toegevoegde waarde zijn! Laat ons je meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Glazen vouwwand binnen

We zien het steeds vaker: glazen vouwwanden voor binnen, waarmee één grote ruimte opgesplitst wordt in twee kleinere ruimtes. Echt een trend op interieurgebied! Handig als je je echt even wil concentreren tijdens het thuiswerken, of als je rustig tv wil kijken terwijl de kinderen in de andere kamer spelen. Je houdt gemakkelijk oogcontact en behoudt ook de lichtinval, maar de ruimte is geluidsdicht afgesloten. En aan het einde van de dag gooi je de harmonicadeur weer lekker open en is je grote ruimte terug van weggeweest! Is dit wat je wil? Informeer dan eens naar een glazen vouwwand voor binnen.

Wat kost een glazen vouwwand?

De prijs van onze vouwwanden is afhankelijk van de afmeting, de mate van isolatie en de gewenste afwerking. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan vertellen wij je tot in detail wat de kosten zijn voor jouw vouwwand! Je kunt rekenen op een snelle reactie van onze kant.

Vraag je offerte aan
Laat je adviseren