Volledig glazen wanden

Onze volledig glazen wanden geven je overkapping of veranda extra functie. Welk seizoen het ook is: je haalt als het ware buiten naar binnen! Door alleen glas te gebruiken, krijg je een naadloos ontwerp zonder afleidende kaders. Je behoudt de volledige lichtinval en hebt altijd vrij zicht naar buiten. Maar onze volledig glazen puien kunnen natuurlijk ook in andere ruimtes in huis ingezet worden. Bijvoorbeeld als scheidingswand of douchewand! Vertel ons jouw wensen en wij komen altijd zo snel mogelijk bij je terug met een passend voorstel.

Vraag direct een offerte aan
glazen schuifwanden

Glazen wanden

schuifwanden

Schuifwanden

aluminium vouwwand

Vouwwanden

aluminium kozijnen

Vaste kozijnen

Het hele jaar door genieten

Als je een mooie overkapping of veranda hebt laten plaatsen, is het natuurlijk zonde als je daar alleen op mooie, warme dagen van kan genieten. In Nederland betekent dat dat je de helft van het jaar geen gebruik kunt maken van deze ruimte! Veel mensen vinden het jammer om hun overkapping af te dichten, omdat ze dan hun vrije doorgang naar buiten verliezen. Maar echt afdichten is tegenwoordig niet meer nodig: door verschuifbare glazen panelen te plaatsen, kun je de ruimte naar wens afdichten of juist helemaal open houden.

Een open karakter

Door te kiezen voor een glazen wand via van volledig glazen panelen gemaakt is, verlies je geen lichtinval en doet je pui niets af aan het ontwerp van de rest van de ruimte. Je wand is namelijk volledig doorzichtig en dus bijna niet te zien! Je schuift dus makkelijker de pui even dicht bij wat wind of op een frissere avond, zonder dat je uitzicht verliest. Een volledig glazen wand zorgt voor een veelzijdige buitenruimte met een minimalistisch design.

Met zorg op maat gemaakt

Alle glazen panelen worden met zorg voor je op maat gemaakt. Dat betekent dat je wand altijd perfect aansluit op bestaande muren, plafonds of daken! Een afwerking op maat betekent automatisch een nettere uitstraling: maatwerk is bij ons echt vakwerk. Door je glazen wand door onze professionals te laten plaatsen, weet je zeker dat je kiest voor een solide wand die decennia meegaat.

Vaste wand of schuivende panelen

Natuurlijk kun je kiezen voor een vaste glazen pui op maat, maar dan heb je niet de mogelijkheid om hem open te zetten. In een inloopdouche of bij een halve afscheidingswand in huis kan dit voldoende zijn. Wil je je pui echter flexibel afsluiten – soms open, soms dicht – dan kies je voor schuivende panelen. Alles is mogelijk bij Weerts Advies: bespreek welk type wand het beste bij jouw situatie past.

100% transparant of gekleurd glas

Wil je zoveel mogelijk lichtinval behouden, dan kies je natuurlijk voor compleet transparant glas. Maar staat je ruimte vol in de zon en warmt de ruimte snel op door de lichtinval? Dan is het misschien handig om voor gekleurd glas te kiezen. Dit remt de kracht van de zonnestralen wat af en zorgt daarmee voor een wat koeler klimaat binnen. Bij Weerts Advies kun je standaard kiezen uit 26 kleuren voor jouw glazen wand. We helpen je graag de beste kleur voor jouw wand te selecteren!

Daarom kies je voor Weerts Advies

Ben je ook verliefd geworden op de moderne look van een volledig glazen wand? Laat Weerts Advies dan jouw dromen waarmaken. Al ruim 30 jaar leveren wij de mooiste wanden op maat bij mensen thuis: we zijn trots dat we onze klanten optimaal gebruik kunnen laten maken van hun ruimte in en om het huis. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

  • Op maat gemaakte glazen wanden
  • Professionele installatie
  • Keuze uit 26 standaard kleuren glas
  • Innovatieve funderingsmethode
  • Advies op maat

We komen graag bij je langs!

Een mooie wand begint bij ons met advies op locatie. We komen graag de situatie bij jou thuis bekijken en inmeten, en kunnen je op basis hiervan een gedetailleerd advies uitbrengen. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Maak direct een afspraak, dan komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze glazen wanden, of over onze dienstverlening? Dan zijn we ook telefonisch of via e-mail bereikbaar. Stel je vraag, dan reageren wij zo snel mogelijk! Langskomen in onze showroom in Hoogeveen kan natuurlijk ook: ook daar staan onze specialisten voor je klaar.

Neem contact op
Kom langs in de showroom