Glazen wanden

Met onze glazen wanden creëer je in een handomdraai een glazen pui die afschermt, maar toch een open karakter behoudt. Zo zit je fijn beschut en behoud je toch volledig licht en zicht. Kies uit verschillende montagestijlen en gebruik de wand zoals jij het bedacht had. Tussen buiten en binnen, of als scheidingswand of douchewand in huis: er zijn oneindig veel toepassingen te bedenken. Bij Weerts Advies heb je de keuze uit tal van glazen wanden van hoge kwaliteit. Ontdek de vele mogelijkheden en laat je adviseren door onze professionals!

Vraag nu een offerte aan
glazen schuifwanden

Volledig glazen wanden

schuifwanden

Schuifwanden

aluminium vouwwand

Vouwwanden

aluminium kozijnen

Vaste kozijnen

Toepassingen van onze glazen wanden

Onze glazen wanden zijn door het hele huis inzetbaar. Niet alleen als een strakke scheidingswand tussen buiten en binnen; ook binnenshuis biedt een glazen pui tal van mogelijkheden. Denk maar eens aan een moderne douchewand, of een afscheiding tussen een kantoorruimte en de woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Glazen wand overkapping of veranda

Als je thuis een overkapping of veranda hebt, kan een glazen wand ervoor zorgen dat je meer gebruik gaat maken van deze ruimte om het huis. Je betrekt het buitenleven veel meer bij je ruimte binnen! Dit zorgt het hele jaar door voor een extra kamer, die naar wens ook geïsoleerd kan worden. Er warmpjes bij zitten in de koudere seizoenen behoort nu tot de mogelijkheden!

Glazen wand douche

Onze glazen wanden zijn ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Je kunt ze dus ook inzetten als stijlvolle douchewand! Al onze hardglazen wanden zijn eigenlijk geproduceerd om verschillende weersinvloeden te weerstaan: ze zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen, waar vocht geen vat op heeft. Perfect om te plaatsen in sanitaire ruimtes.

Glazen wand kantoor

Behoefte aan wat meer privacy op kantoor? Zowel voor een thuiskantoor als in het bedrijfsleven kan een glazen wand dan echt een verademing zijn. Je behoudt de open sfeer van de ruimte, maar kan je toch even afzonderen om geconcentreerd je werk te kunnen doen. Alle wanden kunnen in volledig transparante uitvoering, maar ook in melkglas geleverd worden. Op maat te maken naar de ideale scheidingswand in huis of op kantoor!

Verschillende vormen glazen wanden

Naast een vaste wand is het uiteraard mogelijk om een wand met beweegbare delen te plaatsen. Dat geeft flexibiliteit: je kunt op elk moment van de dag zelf bepalen of je de wand volledig dicht wil trekken, of juist de boel lekker open wilt gooien. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, waarmee je zelf de flexibiliteit en de bewegingsmogelijkheden van je glazen pui bepaalt.

Glazen schuifwand

De glazen schuifwand is één van onze meest verkochte glazen wanden. Door zijn ruimtebesparende ontwerp geeft het elke ruimte een strak en modern design. Kies voor een volledige glazen variant of aluminium profielen, bijvoorbeeld onder een overkapping. Alle glazen schuifwanden worden op maat gemaakt, perfect naar wens geïsoleerd en voorzien van naadloos passende profielen.

Volledig glazen wanden en schuifwanden
Glazen schuifwanden aluminium

Glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand schakel je gemakkelijk tussen een dichte glaswand en een open verbinding tussen huis en tuin. Dankzij de flexibele aluminium omlijsting vouw je de panelen als een soort harmonica weg en wordt je kamer ineens weer onderdeel van je tuin. En met hetzelfde gemak sluit je de glazen vouwwand weer en scherm je de ruimte af van regen, wind en kou!

Bekijk onze glazen vouwwanden

Vaste kozijnen

Ga je toch liever voor een vaste glazen wand met solide kozijnen? Ook dat is geen enkel probleem. Met onze collectie vaste kozijnen van aluminium kunnen we ook een vakkundige afdichting van raam- en deuropeningen verzorgen. Ook hier is een grote variatie in stijlen en afwerkingen mogelijk. Een volledige aluminium omlijsting van je glazen pui heeft daarnaast een inbraakwerende werking!

Meer over onze vaste kozijnen

Ook voor een volledige tuinkamer